Горещи новини

Русото изкушение Натали Трифонова успя да просълзи майка си

Rysoto izkyshenie Natali Trifonova razplaka maika si

Майката на синоптичката Натали Трифонова изгледа от първия ред танца на дъщеря си в „Денсинг старс“.

Русокосото изкушение се приземи именно в скута на Ванина след края на танца си. „Моята майка е най-добрият ми приятел“, каза Натали, а родителката й се просълзи от радост.

Партньорът на Натали – професионалният танцьор Димитър, също седна в своята майка в края на изумителното изпълнение, което изтръгна много комплименти от журито. Преди това обаче той закачливо отвори ризата си, показа зърното си и намигна на журито. Двамата получиха две деветки и две десетки за своя невероятен танц.

Майката на синоптичката Натали Трифонова изгледа от първия ред танца на дъщеря си в „Денсинг старс“. Русокосото изкушение се приземи именно в скута на Ванина след края на танца си.

„Моята майка е най-добрият ми приятел“, каза Натали, а родителката й се просълзи от радост.

Партньорът на Натали – професионалният танцьор Димитър, също седна в своята майка в края на изумителното изпълнение, което изтръгна много комплименти от журито. Преди това обаче той закачливо отвори ризата си, показа зърното си и намигна на журито. Двамата получиха две деветки и две десетки за своя невероятен танц, пишат от Хотарена.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Русото изкушение Натали Трифонова успя да просълзи майка си"

Какво мислите?