img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Само искам да видите в какъв разкош живее Джандан от „Твоят мой живот“ – СНИМКИ от ВИЛАТА ѝ

Само искам да видите в какъв разкош живее Джандан от „Твоят мой живот“ – СНИМКИ от ВИЛАТА ѝ

/
/
/
1787 Views

Второстепенната актриса в „Твоят мой живот„, явно спечели толкова от сериала, че да се глези като звезда от първа величина.

„Твоят мой живот“ буквално позлати актьорите, които участват в него. Заплетената история изпита качествата на артистите, но им се отблагодари с удвоена слава и хонорари за завиждане.

Знаменитостите от ранга на Еркан Петеккая ще продължат да живеят както са свикнали, но за мнозина проектът е възможност да си позволят наистина всичко, което обичат.

Аху Яту, например, е успешен модел и има прилично портфолио на актриса. До преди три години обаче беше по-популярна с личния си живот. Сватбата й с Джем Йълмаз беше повече от скандална. Брюнетката се омъжи бременна в третия месец, но това не беше всичко. Тя открадна дългогодишния годеник на Джансу Дере, а й се пишеше приятелка.

Красавицата роди момченце, но бракът им не оцеля. Двамата се разделиха бързо. Аху Яту получи издръжка, а той отиде да се моли без резултат на бившата.

Времето обаче потушава всичко, дори и медийните скандали. Самотната майка бавно, но упорито взе да гради артистична кариера. Първо почна с епизодични роли, след това с второстепенни, а накрая блесна като основна злодейка.

Сценаристите на „Твоят мой живот“ планирали кратко участие на Аху Яту, но тя така добре се справила със задачата, че специално за нея пренаписали историята. Дали възможност на адвокат Джандан да играе нещастно влюбена, отчаяна, изкусителка. Всички получиха впечатляваща игра, а актрисата – висока оценка и…съответен хонорар.

Аху Яту вече не се нуждае от парите на Джем Йълмаз, за да живее както й харесва.

Признава, че обожава винтидж стила и модата и както си личи от дома й – в света й няма място за нищо етно и традиционно. На пръв поглед, тя дели дома си само със синчето си, но провокацията си е провокация. В банята й има място за двама – и това май е Толга Текин – Йозкан от Твоят мой живот.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook