Home » БЪЛГАРИЯ » Сбогом, Нана! Любимата водеща окончателно напуска България и „Съдебен спор“
Сбогом Нана! Любимата водеща окончателно напуска България и "Съдебен спор"

Сбогом, Нана! Любимата водеща окончателно напуска България и „Съдебен спор“

За последните 10 години Нана Гладуиш се утвърди като едно от стабилните телевизионни лица на малкия екран. От Нова година обаче, тя окончателно напуска „Съдебен спор“ и отива да живее в САЩ.

Там, вече от няколко месеца, съпругът й Джонатан развива успешен бизнес, пише вестник „Уикенд“. Британецът Джонатан се е преместил в Щатите много преди Нана заради своята работа. Още миналата есен бе съобщено, че американската компания ResultsCX купува основаната от него „Сиксти кей“.

Създадена през 2008 година, към миналата година в нея работеха 1300 души. Най-вероятно тази смяна на собствеността е в основата на преместването на Джонатан зад океана. В продължение на няколко месеца Нана правела опити да бъде едновременно и на работа, и с мъжа си. Тя пътувала често до Америка и обратно, и това е причината за изчезването й от ефира на „Съдебен спор“ от време на време.

Нана Гладуиш "Съдебен спор"Другата причина, че Нана да иска да напусне „Съдебен спор“ е това, че иска да се отдаде на други занимания, далеч от медийното внимание. Вероятно съдебните спорове и сеира са вече в повече на чаровната дама и тя е отегчена да продължава тв кариерата си.

Всичките й колеги от предаването обаче не могат да си представят да продължат без нея и я умоляват да размисли, а ако е уморена от това да води всеки уикенд, са й дали вариант и със заместничка, за да се редуват. Но това нямало да продължи още дълго време, защото Гладуиш иска да сложи край на изявите си в телевизионната съдебна зала.

До Нова година тя ще продължи да се изявява като водеща, но от Нова телевизия активно й търсят заместник. Държи се това отново да бъде жена, заради силното присъствие на главния редактор Жоро Игнатов. Засега имало четири фаворитки за мястото.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?