Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Светлана Гущерова пръсна 15 бона за рожден ден
Светлана Гущерова пръсна 15 бона за рожден ден
Светлана Гущерова пръсна 15 бона за рожден ден

Светлана Гущерова пръсна 15 бона за рожден ден

Бременната Светлана Гущерова купонясва с Азис до ранни зори, научи ko4.

Светлана Василева, сега вече Гущерова, отбеляза бляскаво рождения си ден на 21 декември – разкрива в. „Уикенд“. Бременната плеймейтка стана на 31 години и посрещна празника с шумен купон – отбелязва изданието.

Заобиколена от близки приятели и съпруга си Християн, тя се забавлява до малките часове на нощта. Въпреки нарасналия си корем Светла се развихри под звуците на чалга музика, а ромският славей Азис изпя лично за нея едни от най-големите си хитове.

Само за лъскавата си дизайнерска рокля Светлана изръсила 4000 лева, а с бижутата и почерпката сумата нараснала до 15 бона.
„Откакто сключи брак, Светла харчи като за последно парите на мъжа си. Той пък е щедър и изобщо не я ограничава. Доволен е, че скоро ще става татко“ – коментират хора от обкръжението на бъдещата майка.

Неотдавна Светлана Гущерова сподели в тв интервю, че научила за бременността си в деня на сватбата. Тогава усетила тялото си по различен начин и веднага след голямото събитие направила тест, който се оказал положителен. Тя веднага се обадила на майка си в Търговище и купила още 5 теста, които потвърдили новината.
Бременната Светла е убедена, че веднага след като роди, двамата с мъжът й ще започнат работа за второ дете – пише изданието.

razkritia.com

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*