Горещи новини

Светлана Гущерова с грозно разкритие за свекъра си и защо не общуват с него:

Kliuki za Svetlana Gushterova

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова, която миналата седмица се оплака, че е станала жертва на физическо посегателство от страна на ексбореца Кирил Терзиев, отрече твърденията му, че двамата със съпруга й Християн му дължат пари.

Тя каза, че за нея е необяснимо защо той твърди това и че спортистът е обсебен от мъжа й.“Ако дължим пари, докажи го. Това е лъжа. Благодарение на нас носи скъпи дрехи“, заяви майката на четири деца в интервю за „Преди обед“. Тя отрече и твърденията му, че семейството й е разорено.

Светлана разказа, че с Кирил се познават от много години, бил е на сватбата им с Християн и че двамата мъже се сближили покрай ковид пандемията. Децата й, които са станали свидетели на физическата му саморазправа с майка им и са много стресирани от случилото се, също го познавали и дори често си играели с неговите деца.

Кирил Терзиев

Гущерова разясни и друга тема, която сериозно се дискутира в медиите – че съпругът й не комуникира с баща си Добромир Гущеров. По думите й семейството им не поддържа връзка с него от много години, посочвайки, че новата му жена стои в основата на разрива в отношенията им.

„Християн не общува с баща си. Чела съм много глупости, че той ни издържа, че продал хотел, за да покрие борчовете му. Спряхме да говорим с него след като стана ясно, че чакам син, който кръстихме на него. Явно жена му се притесни, че вече има наследник. Той не е подарил една близалка след тази случка на децата. Не ги е виждал. Водили сме внуците му пред вратата, а той каза, че ще викне полиция и да си тръгваме“, разказа Светлана.

Тя даде да се разбере и че многократно е заявявала на съпруга си, че преди да го срещне и той да й предостави възможностите, с които разполага в момента, е била много по-щастлива и спокойна./show.blitz.bg

Добромир Гущеров

Твоят коментар

Сподели новината

1 Comment on "Светлана Гущерова с грозно разкритие за свекъра си и защо не общуват с него:"

  1. Бай Шиле | 15.06.2024 at 13:23 | Отговор

    Да обличаш децата си с Гучи отдолу до горе, а до преди две три години си носила Адибас ми се струва поза на недооценена уруспия! Голяма греда с тъста е незнам как ще я кара, като свършат парите. Тя със сигурност разчиташе на тлъстата пачка и дебелото наследство от стареца.

Какво мислите?