img
Home / КЛЮКАРНИК / Светльо Иванов се гушка с чужда жена

Светльо Иванов се гушка с чужда жена

/
/
/
178 Views

В обятията на чужда жена бе спипан Светослав Иванов, видя ko4.

Дългите години брак очевидно не пречат на водещия на „120 минути“ да се държи повече от джентълменски с дамите от приятелския си кръг. Журналистът бе засечен да се прегръща с мистериозна дама с рижава коса в центъра на София. Двамата изглеждаха повече от щастливи по време на кратката им среща, а дълго след като прегръдката им приключи, Иванов не пускаше ръката на усмихнатата си до уши приятелка.

Двамата след това поеха в противоположни посоки. Колеги на Иванов от бТВ пък се дивят как е възможно той да проявява близост с други жени точно до сградата на медията, при условие, че там работи и неговата половинка Вяра.

Двамата се венчаха още през 2011 година в Рим, а след това станаха и родители на дъщеричка. Журналистът работохолик обаче страда от липса на време за семейството си. Въпреки това преди дни прекара доста време в столичен мол отново без най-близките си, видя Ретро.

Първата му спирка там бе луксозен бутик, предлагащ мъжка мода. Той се беше дегизирал с тъмни очила, за да не бъде разпознат.

хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook