Новините на фокус
Home » СВЯТ » Светът плаче за Селин Дион след тази СНИМКА от болницата – болестта е изпила красивата дива (СНИМКА)
Светът плаче за Селин Дион след тази СНИМКА от болницата – болестта е изпила красивата дива (СНИМКА)

Светът плаче за Селин Дион след тази СНИМКА от болницата – болестта е изпила красивата дива (СНИМКА)

Както вече писахме в „Ko4“ една от великите изпълнителки на нашето време, прекрасната Селин Дион, е на ръба на силите си заради коварно заболяване, което буквално я изпива.

Изглежда, че здравословното състояние на суперзвездата от Канада се влошава всеки ден. Именно състоянието й стана причина тя да обяви, че отменя датите на концертите си от световното си турне поне до 2024-та година.

„Селин вероятно повече няма да излезе пред публика на живо“, съобщи неин близък пред CNN.

Той сподели, че Дион търпи ужасяващи болки от неврологичното ѝ заболяване и въпреки физиотерапията то напредва сериозно.

В края на миналата година световната звезда отложи няколко свои участия и сподели, че страда от Синдрома на скования човек, което е изключително рядко заболяване, което прогресира и засяга нервната система.

Най-силно удря главния и гръбначния мозък. Болестта протича с много болки и спазми по цялото тяло, които пречат на нормалния живот на човека.

След тежката диагноза: Селин Дион издава нов албум - Звезди - Светът -  Новините на NOVA - NOVA

При Селин Дион са засегнати и гласните струни и храносмилателната система. Приближени до нея споделят с тъга, че тя почти не се храни вече и дори се изпуска. Отслабнала е драстично и вече е под 50 кг.

След новината за състоянието ѝ в социалните мрежи упорито започнаха да се въртят най-различни новини за звездата, като дори се появи и снимка , за която се твърди, че е на Селин Дион в болницата.

Селин Дион болница

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?