Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Секпасилната Стар си направи бразилско дупе и съжали жестоко: Ще умра! Белезите са брутални, а имплантите се движат докато вървя (СНИМКИ 18+)
Стар бразилско дупе

Секпасилната Стар си направи бразилско дупе и съжали жестоко: Ще умра! Белезите са брутални, а имплантите се движат докато вървя (СНИМКИ 18+)

Потресаващите истории, свързани с последствията от операциите за бразилско дупе, сякаш нямат край. Сега смразяваща кръвта изповед направи 28-годишната Стар Делгучио. Жената, която живее в Бирмингам, реши да сподели ужасяващото си преживяване, след като научи за трагичната смърт на Лия Кеймбридж.

Лия Кеймбридж

Подобно на Лия и Стар си е направила операцията в турската клиника „Елит следкар” в Измир. „Всичко започна преди 10 месеца. Дадох 15 000 паунда за бразилското си дупе. Имам импланти в гърдите и реших, че ще е чудесно да имам и в дупето”, сподели Стар, която още от 17-годишна е започнала да си прави пластични операции и към момента бройката им надхвърля 200.

Стар Делгучио

„Чувствах се зле, но си мислех, че е нормално. Щом обаче научих какво се е случило с Лия започнах да получавам паник атаки. Сигурна съм, че и аз ще умра. Затова трябва да предупредя жените какво ми се случи и да се замислят стрували си и те да се подлагат на подобни мъки”, казва 28-годишната жена.

„Козметичната наркоманка”, както самата тя се определя, останала шокирана, след като чула доктора, който оперирал и нея и Лия, да казва в телевизионно интервю, че подобен тип операции са въпрос на „живот или смърт”.

 Стар преди операциите

„Преди процедурата не ме предупредиха за опасностите. Не ми казаха „Ще бъдеш под пълна упойка осем часа. Може да умреш, а ако оживееш да се чувстваш като лайно”. Ако ми бяха казали истината нямаше да се подложа на това. Щях да си поискам парите и да се прибера обратно”, споделя Стар, която е дала 15 000 паунда за операцията, но сега трябва да даде още пари, за да оправи щетите от нея. Мисълта обаче пак да легне под ножа я ужасява.

Стар преди операциите

„Изсмукаха мазнини от дебрата, ръцете и корема ми, за да ги вкарат в дупето ми. Наред с това сложиха и импланти. Направиха брутални неща с мен. Белезите се виждат. Толкова са гнусни, че все са от автомобилна катастрофа или имам втора вагина”, разкрива козметичната наркоманка.

 

Белезите на Стар

„Щом операцията свърши и излязох от осемчасовата пълна упойка анестезиологът се приближи към операционната маса и ми каза, че съм едва щастлива куча щом съм оцеляла. Малко след това получих хипнотичен спазъм. Усещах как имплантът започва да се движи нагоре по тялото ми, а после разбрах, че това е така защото не бил поставен подмускулно. Чувствах се физически мъртва. Когато се събудих, мислех, че всъщност умирам. Това беше най-лошото ми чувство, което някога съм имала – беше ми безумно студено, зъбите ми тракаха от студ. Въпреки това ме изписаха. Трябваше да си взема допълнително място в самолета до вкъщи, защото не можех да седя на дупето си, трябваше да лежа по корем. Но кошмарът не спира до тук. Разрезите по дупето ми започнаха да миришат, което значеше, че съм получила някаква зараза или инфекция. Не можех да ходя нормално до тоалетна – болеше е течеше гной. Промивах се с йод, защото турските лекари ми казаха, че е нормално. Накрая отидох в спешното отделение в моя град. Там ми казаха, че трябва да ми прелеят кръв, защото имам ВТ (дълбока венозна тромбоза). Хоспитализираха ме по спешност. От болките гърбът и дупето ми бяха тотално безчувствени. Парализира ми се и дясната ръка, получих и постоянен световъртеж. Като по чудо се спасиха”, спомня си Стар.

Сега 28-годишната жена продължава да е с импланите си в дупето, но споделя, че при всяко движение, и най-вече щом ходи, ги чувства как се движат в нея.

„Отне ми месеци докато се почувствам добре здравословно и физически. Сега съм на медикаменти, защото получих паник атаки след случилото се. Затова помислете добре преди да си направите тази страшна операция”, предупреждава Стар. /jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*