Горещи новини

Секси амазонката Ваня от „Игри на волята“ показа гаджето

Amazonkata Vanq ot Igri na volqta pokaza gadjeto

Една от най-красиви мацки, влизали в „Игри на волята“ – Ваня Запрянова, си има ново гадже. Наречената „амазонка“ червенокоса красавица има връзка с популярния спортист Радослав Стефанов.

Мачото е състезател по кану-каяк и има редица отличия, като няколко пъти е медалист от европейски първенства. Преди години Стефанов стана 4-и в света при младежите заедно с партньора си на 1000 метра Денис Димитров.

С Ваня са заедно от доста време, но чак сега решават да афишират връзката си. Направиха го от плажа, докато са на поредната си ваканция.

Ваня с новото си гадже на плажа
Ваня с новото си гадже на плажа

Преди години амазонката, която стана първата жена, достигнала до финала на „Игри на волята“, имаше връзка с друг спортист, но двамата явно са се разделили, без да се вдига много шум.

С Ради, както всички наричат новото гадже на Ванчето, вече живеят заедно, въпреки че връзката им била едва на няколко месеца. Двамата много си пасвали и като характери, и като интереси. Най-вече и гребецът, и мацката били луди по спорта. Именно благодарение на него се запознават. А любовта им пламнала бързо. Разбира се, първата крачка направил Радослав, издават близки до двойката.

Запрянова е топмацка
Запрянова е топмацка

В същото време не е ясно дали амазонката Ваня ще участва в сезон „Ол Старс“ на „Игри на волята“, който е планиран за следващата година. Къдравата мацка си спечели правото да се завърне на арената с други бивши участници, ала поиска пари от продуцентите, за да се впусне отново в състезанията.

Къдравата девойка още не е решила дали да участва в "Ол Старс" сезона на "Игри на волята"
Къдравата девойка още не е решила дали да участва в „Ол Старс“ сезона на „Игри на волята“

„Преживяването, което съм изживяла, вече не ме блазни. Нямах проблеми да участвам в една битка, но да се впусна отново в дългия и изморителен формат не бих си го причинила, освен ако не ми платят“, сподели преди време Ваня.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Секси амазонката Ваня от „Игри на волята“ показа гаджето"

Какво мислите?