Home » KO4 STORY » Сервитьорка реши да почерпи група пожарникари, а когато се прибра у тях и погледа Фейсбука не можа да повярва!
Сервитьорка реши да почерпи група пожарникари

Сервитьорка реши да почерпи група пожарникари, а когато се прибра у тях и погледа Фейсбука не можа да повярва!

Група пожарникари от Ню Джърси след усилено гасене на пожар цели 12 часа, отишли ​​до местния ресторант, за да пият кафе и да закусят.

Сервитьорката Лиз Уудуорд чула, че говорят за тяхната работа, така че когато поискали сметката, тя направила нещо неочаквано. Вместо сметката, тя им дала листче, на което имало съобщение и то гласяло:

– Вашата закуска ще бъде от мен – аз черпя. Благодаря, че ни служите и тичате към местата, от които всички бягаме.

Независимо от вашата позиция и роля, вие сте смели. Благодаря ви, че сте така „опасни“ винаги, когато има пожар. Починете! Лиз.

Пожарникари помагат на сервитьоркаПожарникарите благодарили на Лиз и тръгнали към дома си, където един от тях веднага публикувал необичайната случка и поръчал на всички да отидат и да посетят нейния ресторант.

Написал, че Лиз има баща, който е неподвижен и се нуждае от инвалидна количка, която Лиз не може да си позволи да купи, така че потребителите на социалната мрежа се организирали и  само за няколко дни превели 70 000 долара, много повече от достатъчно, за да му купи количка.

Сервитьорката Лиз Уудуорд– Просто ги черпих закуска, не очаквах нищо в замяна, но това е доказателство, че хората трябва да бъдат винаги любезни – казала Лиз.

Поуката от днешната история, която Ви представихме от КОЧ е, че ако правите добро, то все някога ще Ви се върне!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?