img
Home / KO4 STORY / Сервитьорка реши да почерпи група пожарникари, а когато се прибра у тях и погледа Фейсбука не можа да повярва!

Сервитьорка реши да почерпи група пожарникари, а когато се прибра у тях и погледа Фейсбука не можа да повярва!

/
/
/
1241 Views

Група пожарникари от Ню Джърси след усилено гасене на пожар цели 12 часа, отишли ​​до местния ресторант, за да пият кафе и да закусят.

Сервитьорката Лиз Уудуорд чула, че говорят за тяхната работа, така че когато поискали сметката, тя направила нещо неочаквано. Вместо сметката, тя им дала листче, на което имало съобщение и то гласяло:

– Вашата закуска ще бъде от мен – аз черпя. Благодаря, че ни служите и тичате към местата, от които всички бягаме.

Независимо от вашата позиция и роля, вие сте смели. Благодаря ви, че сте така „опасни“ винаги, когато има пожар. Починете! Лиз.

Пожарникари помагат на сервитьоркаПожарникарите благодарили на Лиз и тръгнали към дома си, където един от тях веднага публикувал необичайната случка и поръчал на всички да отидат и да посетят нейния ресторант.

Написал, че Лиз има баща, който е неподвижен и се нуждае от инвалидна количка, която Лиз не може да си позволи да купи, така че потребителите на социалната мрежа се организирали и  само за няколко дни превели 70 000 долара, много повече от достатъчно, за да му купи количка.

Сервитьорката Лиз Уудуорд– Просто ги черпих закуска, не очаквах нищо в замяна, но това е доказателство, че хората трябва да бъдат винаги любезни – казала Лиз.

Поуката от днешната история, която Ви представихме от КОЧ е, че ако правите добро, то все някога ще Ви се върне!

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook