Сестрата на Ивет Лалова на седмото небе от щастие

Sestrata na Ivet Lalova na sedmoto nebe

Голям фурор предизвика раждането на момченцето на шампионката ни по лека атлетика Ивет Лалова – Тиаго. Той се роди в Рим, приветстван от цял свят и таткото Симоне Колио.

„Благодарим ти, че ни избра за свои родители. Много те обичаме и сърцата ни са толкова пълни!“, написа славната ни лекоатлетка и публикува ръчичката на мъничето. Поздравления за Ивет заваляха от цял свят.

В първите дни за Ивет ще се грижи майка й Лили. Симпатичната кинезитерапевтка вече е при дъщеря си, готова да гледа бебето, когато се наложи. Любимата свекърва на Ивет – Дита, която е по-възрастната от майка й, вече е приготвила подарък за внука си, който се пази в тайна.

Бебето е планирано и много желано

„Вече официално съм лелче!“, сподели пък от своя страна и сестрата на Ивет – Ани, която заедно със съпруга си – актьора Август Попов, също се стягат през лятото да видят бебето, като им гостуват.

За съжаление на Ивет и сестра й на щастливата новина не може да се порадва техният баща Мирослав, който си отиде от този свят преди две години.

Преди бебето Ивет ходи на море със свекървата Дита и майка си Лили

„Много се надявам да имам още деца. Много искам. Добрата връзка трябва да ти помага и да те прави по-добър човек“, казва щастливата Ивет. Тя и Симоне имат домашен любимец – прочутото куче Токио, което не смятат да държат настрани от бебето.

Всъщност лекоатлетката и Симоне живеят от години в къща в Ристи. С появата на Тиаго те се преместиха в по-просторно жилище.

Двамата се венчаха през 2013 г. в града, в който живеят – Риети. Церемонията беше в църквата „Сан Доменико“, а Ивет блестеше с красивата си рокля и широката си усмивка. Ивет и Симоне са по цял ден заедно – не само вкъщи, но и по време на тренировки. Симоне е един от най-добрите физиотерапевти и основна причина за спортното дълголетие на Лалова, припомня HotArena.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Сестрата на Ивет Лалова на седмото небе от щастие"

Какво мислите?