Горещи новини

Сестрата на Майкъл Джексън с разкрития за връзките му с деца (Скандални признания)

Сестрата на Майкъл Джексън

Сестрата на Майкъл Джексън говори за връзките на брат си с деца

Покрай Майкъл Джексън се зашумя много през последните дни, а причина за това стана документалния филм за него. „Да напуснеш Невърленд“ е една от топ темите през последната седмица във всички световни медии. Обвиненията, че Краля на поп музиката е малтретирал деца в продължение на много години, изглеждат убедителни. Филмът стана повод много радиостанции да прекратят пускането на песните на Джексън в ефир.

Във филма за Майкъл едното дете, което вече е 40-годишен мъж със семейство, казва, че когато е бил малък много е обичал бижута, а Джексън често му подарявал такива и така се възползвал от тази негова слабост към накитите. Джеймс Сейфчук и Краля на по музиката се срещат на снимачната площадка на реклама на „Пепси“ през 1987-ма година.

Няколко месеца по-късно започва и сексуалния тормоз.

Двамата дори сключили брак. Церемонията се състояла в спалнята на Майкъл Джексън и била фалшива. Сейфчук разкри, че слабостта му към бижутата го е подвела и сега иска да си спомня онези дни в имението на Майкъл.

Още преди години, докато Краля на поп музиката беше жив, срещу него бяха заведени няколко дела от пострадали деца и той беше обявен за невинен. И до днес обаче едно интервю на сестрата на Майкъл – Латоя Джексън разбунва духовете. През 1993-та година тя го дава за MTV.

В него Латоя обвинява брат си, че е насилник, пише tocka.com.mk. „Майкъл Джексън ми е брат, но не мога и няма да бъда участничка в неговите престъпления срещу малки невинни деца.

Ако мълча, това означава, че съм на негова страна и че намалявам жертвата на тези деца, което е грешно“, казва сестрата на Краля на по музиката.

„Какво прави 35-годишен мъж 30 дни с дете? И аз съм била жертва на насилие и знам, че децата ще бъдат изплашени цял живот. Обичам брат си, но съжалявам тези деца“, казва още Латоя. Това е единственото нещо, което сестрата на Майкъл Джексън споделя пред пресата за връзките му с деца преди години.

razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Сестрата на Майкъл Джексън с разкрития за връзките му с деца (Скандални признания)"

Какво мислите?