Горещи новини

Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата – топ бръмчалка без забележка (Снимки)

Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата - топ бръмчалка без забележка (Снимки)

Каката на Тита я задмина по сексапил, видя HotArena.

Тайнствената сестра на певицата се появи заедно с нея преди няколко дни в Апелативния спец съд в София. Двете дойдоха под ръка за да подкрепят баща си Милен Пенчев, Деси веднага прикова погледите, въпреки че беше облечена неглиже, и остави в малкия си джоб известната си сестра. Деси и Тита имат една открояваща се черта.

И двете мацки са адски надарени в гърдите. Дините на каката на Тита са огромни, при това са естествени. Хубавицата държи много на външния си вид. Тя тренира усилено, за да не качи излишни килограми, за разлика от Тита, която феновете обвиняват, че трябва да махне няколко килца, пише „България Днес“. Кака й е топ бръмчалка без нито една забележка. Тялото на Деси е изваяно и стегнато. Сочното й дупе си личи отдалеч. Деси, както и Тита е сериозно обвързана.

Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата - топ бръмчалка без забележка (Снимки) Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата - топ бръмчалка без забележка (Снимки) Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата - топ бръмчалка без забележка (Снимки) Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата - топ бръмчалка без забележка (Снимки)

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Сестрата на Тита я задмина по хубост! Каката на певицата – топ бръмчалка без забележка (Снимки)"

Какво мислите?