Горещи новини

Сидеров скочи на Слави: Не правя кастинг като него

Сидеров скочи на Слави

Партия „Атака“ внесе документи в ЦИК за участие в евровота на 26 май.

За регистрация са предоставени 4000 подписа, научи ko4.

Внесените подписи за регистрация са над 4000. Преди да се регистрира лидерът на партията Волен Сидеров коментира решението на партиите от патриотичната коалиция да се явят поотделно на изборите.

От „Атака“ се регистрираме в последния възможен ден, защото до последно са имали търпението и толерантността да изчакат – дали все пак няма да се решат да се явят заедно. „Уви това не стана“, заяви Сидеров и изтъкна, че е бил радетел за общо явяване на евроизборите. „НФСБ е партията, която предопредели явяването поотделно, защото те казаха категорично, че няма да се явят с Атака на тези избори“, заяви Сидеров.

Листата на Атака ще стане ясна след 21 април, когато приключи кастингът в предаването „Политическа академия“.

Зрителският вот ще подреди кандидатите, обясни Сидеров. Той коментира критиките, че дублира с предаването „Шоуто на Слави“ иронично – „Да, аз много се влияя от Слави Трифонов“. След това Сидеров обясни, че за разлика от едно развлекателно шоу, което прави кастинг за политици, Атака е политическа партия. „При мен е нещо друго, тъй като сме партия, утвърдена с присъствие в политиката, аз давам възможност на всички, които участват и тези, които се класират и тези, които не се класират да станат една банка от кадри“, обясни Сидеров, цитиран от БТА.

На въпрос дали е притеснен от името, с което колегите им от НФСБ се регистрират за предстоящите избори, Сидеров отговори отрицателно и изтъкна:

„Такова име са избрали. Решили са лидерът на партията да е водач на листатата. Аз смятам, че лидерите в днешния ден трябва да направят крачка встрани. Това е моето мнение. Всеки е в правото си да се номинира, изтъква, както виждате аз не го правя това“.

Марица

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Сидеров скочи на Слави: Не правя кастинг като него"

Какво мислите?