Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Симеонов видя зулумите, които циганите с чорапи на главите направиха в бащината му къща и… (СНИМКИ)
Симеонов видя зулумите, които циганите с чорапи на главите направиха в бащината му къща и... (СНИМКИ)
Симеонов видя зулумите, които циганите с чорапи на главите направиха в бащината му къща и... (СНИМКИ)

Симеонов видя зулумите, които циганите с чорапи на главите направиха в бащината му къща и… (СНИМКИ)

Снощи Валери Симеонов е бил в селото на баща си, за да участва в церемонията по запалване на на коледната елха. Той е обяснил какво точно се е случило при инцидента с бащината му къща.

„Не е разбита къщата на баща ми. Неправилно е предадена информацията. Разбито е едно стопанско съоръжение и са взели вино“. Това заяви бившият вицепремиер и лидер на НФСБ Валери Симеонов в ефира на bTV.

Toй и допълни, че апашите не са съобразили, че има камери. Единият се е опитвал да отреже кабела на камерата и така се е бил издал.„Веднага бяха установени и задържани. Взел съм мерки. Поставил съм сот, има камери, застрахован е имотът“, обяви бившият вицепремиер.

Той добави, че това е селото на баща му. „Не можем да игнорираме случаите на криминални индивиди. Хората с основания отправят упреци. Мястото на такива хора е в затвора, а не на свобода. Аз съм привърженик за по-строгото прилагане на законите. Когато това не се прави страдат невинни хора“, подчерта той.

Кръстю Кръстев, началник на РУП-Козлодуй, заяви, че селото е спокойно. „Вършим си работата. Все още нямаме извършител, но скоро ще имаме. Това са безработни младежи от ромски произход. Един е влязъл в имота. Редки са тези случаи. Хората са неграмотни. Това е индикация, че е голяма безработицата в района“, посочи още той.

В село Бутан от началото на годината има 24 такива кражби, уточни областният управител на МВР.

Източник: www.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*