Горещи новини

Симона Загорова готова да влезе в „Момата“

Simona Zagorova vliza v Momata

Щерката на Глория Симона Загорова е готова да е Момата в антипода на популярното шоу „Ергенът“!

„Защо да не бъда Момата, ако и в България стартира такова шоу?“, попита младата певица, по-известна като дете на кралицата на попфолка Глория, пред „България Днес“.

Не съм феминистка, но смятам, че е крайно време да бъде обратното. Аз да съм звездата в „Момата“ и мен да се опитат да спечелят участниците мъже, пожела си тя.

По света този формат е популярен от години. „Да, не е много реалистично да се вярва, че там ще срещнеш мъжа на живота си, но пък си заслужава да опиташ. Все пак нищо не се знае“, разсъждава Симона. Красивата брюнетка добави, че веднага ще познае, ако претендентите за сърцето й са неискрени.

„Ние, жените, сме много прозорливи. Вярно е, че разчитаме повече на емоциите си, но те рядко подвеждат. Аз веднага ще направя разлика между мъжа, който наистина има чувства и този, който търси само популярност“, убедена е Загорова.

Наскоро се появиха публикации. че между наследницата на Гло и Ергена Алек Младенов са припламнали искри по време на тяхно общо интервю. Двамата разменят мнения за любовта, за това какви трябва да бъдат съвременните двойки, какви представи за мъжа и жената остават неизменни от хилядолетия досега.

„Аз съм самостоятелна, но и нежна и женствена. И на мен ми се иска до мен да има партньор, който да ме обгрижва, на чието рамо да се опра, до когото да се чувствам защитена“, довери наследницата на Глория.

От зачестилите й напоследък изявления в тази посока може да се направи недвусмисленото заключение, че в момента младата изпълнителка е в активно търсене на подходящия мъж. И за да не остане и капка съмнение, че това е Даниел Милушев, бащата на дъщеричката й Галина, самата Глория изригна публично срещу него.

„Не е хубаво децата да растат в токсична среда, каквато видяхме от него. Идея си нямате как се държеше това момче със Симона, дано е влязъл в правия път! Трябва да ни е благодарен, че все още не сме разказали нищо!“, разкри за сефте примата на фолка.

От коментари не потребители стана ясно, че Даниел е играел комар и профуквал голяма част от парите на Симона. Близки до семейството пък разкриват, че Милушев се е държал зле със щерката на Гло дори докато била бременна.

Преди да се сближи с Милушев. Загорова имаше дълга връзка със Симеон Данев, когото Глория харесващо много. Наследницата й обаче му се насити бързо и се залюби с бащата на детето си.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Симона Загорова готова да влезе в „Момата“"

Какво мислите?