Home » КЛЮКАРНИК » Симона от „София – ден и нощ“ разкри защо се стигна до свалянето на сериала (Вижте тук)
Симона от „София – ден и нощ“

Симона от „София – ден и нощ“ разкри защо се стигна до свалянето на сериала (Вижте тук)

Симона от „София – ден и нощ“ и Калина – еднакви, но и различни

Симона от „София – ден и нощ“, чието истинско име е Калина Иванова, даде първото си интервю след приключването на сериала, научи ko4

В него младата актриса разкри по какво си приличат и по какво се различават екранната Симона и тя. Калина сподели и защо според нея са спрели любимия сериал на много тиийнейджъри.

„Зад образа на Симона стои една много емоционална и темпераментна Калина, която се опипва да гледа на живота с чувство за хумор. Бързо се паля и мога да се въодушевя от всичко. Ядосвам се също толкова бързо, но пък и лесно ми минава. Понякога съм нетърпелива, с което се боря. Но каквото и да става, опитвам се винаги да продължа в усмивка, защото вярвам, че всяка ситуация може да ни научи на нещо важно и добро за нас. Обожавам да се смея – това е много характерно за мен. Мога да се шегувам дори и в най-абсурдните и нелепи ситуации. Така по някакъв начин се зареждам“, признава Калина, която перфектно се превъплъти в образа на Симона от „София – ден и нощ“.

Актрисата разкрива и по какво се различават тя и Симона. „Мисля, че Симона в сериала се сблъсква по-скоро с типичните за възрастта си проблеми. Като например бунта срещу авторитетите, опознаването на собствената личност, несподелената любов, после пък истинските чувства, приятелството, грешките… Тя живее с въпросите, които всеки тийнейджър си задава: Кой съм аз и къде искам да стигна? За какво мечтая? Колко струвам като човек? Обичан ли съм? Какво означава семейство ми за мен?…“, казва Калина. Симона е доста по-своенравна от Калина, но Симона е „дива, откачена, като буре с барут“. Симона е и доста „черногледа“, а Калина е „оптимист по душа“.

Тя споделя, че по някои неща наистина със Симона доста си приличат. „Симона е доста смела, упорита и борбена – тук си приличаме до голяма степен“, казва Калина. Двете също много държат на приятелството и са големи купонджийки.

Разнообразие

Калина говори и за спирането на „София – ден и нощ“. „Всяка телевизия има пълното право да разнообрази програмата си, да пусне или да спре някой свой проект, когато прецени това. Ние всички разбираме колко е важно да се дава път на нови проекти в ефира, да се радват зрителите с нови неща. Трябва разнообразие“, заявява Калина на въпроса защо са спрели сериала, пише marica.bg.

Тя е категорична, че ако някой ден телевизията поиска да продължи „София – ден и нощ“, всички с удоволствие ще се върнат в студиото. „Не се съмнявайте в това! Даже и да сме вече с побелели коси“, казва още екранната Симона.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?