Горещи новини

Симона от Хелс китчън: Не бързаме със сватбата

Simona ot Hells Kitchen ne burza za svatbata

Симона, която се превърна в любимка на шеф Ангелов в последния сезон на Хелс китчън, разказа, че цялото ѝ поведение е било обмислено предварително.

Тя призна, че само шеф я е респектирал, а съперниците ѝ не са я притеснявали изобщо, макар те да се професионалисти, а тя хоби готвач.

Желанието ми за изява е от доста крехка възраст, затова се и записах в готварското шоу. Познати ми казваха, че те ще ме смажат, но аз ги смазах психически. Те бяха по-добри от мен, но аз знаех къде да ги натисна, за да рухнат и да си тръгнат преди мен, сподели родопчанката в подкаста The Voice cast.

Единственият шанс да работя в ресторант е, ако ресторантът е мой и готвачът ми е болен, това заяви Симона. Тя призна, че да има заведение по принцип съществува като план в главата ѝ, но не на този етап.

След като се оказа, че Симона е била много по-пресметлива и в никакъв случай не е толкова неуверена, за каквато се представи в Кухнята на ада.

Мислех, че съм по-добра от професионалистите на моменти, въпреки, че съм хоби готвач. Големите професионалисти, най-вероятно само са мили чинии в тези ресторанти.

Благодарен съм на шеф Ангелов, защото винаги е бил справедлив, сподели и Димитър, който каза още, че Симона му е харесала още с първото влизане.

Звездата на последния сезон разкри, че с Димитър са заедно, макар твърденията, че връзката им е само фасада. Семействата им все още не са си казали мнението за това, което им се случи. Симона обясни, че те продължават и развиват връзката си без да я афишират, най-вече защото Димитър иска така.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Симона от Хелс китчън: Не бързаме със сватбата"

Какво мислите?