Home » КЛЮКАРНИК » Симона от „Хелс Китчън“ страдала от булимия
Simona ot Hells Kitchen stradala ot bulimiq

Симона от „Хелс Китчън“ страдала от булимия

Токсична връзка преобръща тотално живота на Симона Манолова от кулинарното предаване „Хелс Китчън“. В гимназията суетната девойка се залюбва с неподходящо момче, което се държи ужасно с нея.

„Бях VIII клас и това е най-ужасната връзка в живота ми. Тогава не го разбирах и си мислех, че е първата и последната ми любов. Нещото, за което най-много съжалявам, е, че съм се занимавала с такъв човек“, откровена е Мони.

20-годишната девойка нашумя покрай участието си в шоуто за готвачи на шеф Виктор Ангелов. Много от зрителите не я харесаха от началото заради визията ѝ и силно напомпаните устни. Прякорът ѝ е Мони Бонбони заради захаросания образ на непораснало дете. Брюнетката обаче не се впечатлява от това отношение към нея.

Именно когато се разделя с неподходящия възлюбен в гимназията, Симона изпада в депресия и започва да се тъпче с храна. В IX клас е качила толкова килограми, че чак е неузнаваема, а съучениците ѝ започват да ѝ се подиграват.

„Моето детство мина с много обиди, сълзи, тъга. Мога да кажа, че това беше най-ужасният период в живота ми“, допълва Мони.

Тя решава да мине на диета чрез гладуване. Идва момент, в който вечер започва да яде тайно и се чувства гузна от това. Започва да повръща храната и скоро развива булимия. Мони се стяга и търси помощ. Намира я в лицето на своя учителка и лека-полека се справя с проблема. Родителите ѝ дори не подозират за жестоката драма в живота ѝ.

„Аз съм от едно родопско село и съм мюсюлманка. Родителите ми са много строги. Любовта, която другите дават на децата си, аз не съм я получавала, защото за тях това не е правилното възпитание да покажеш на детето ти, че го обичаш“, признава емоционално Манолова.

Години по-късно родопчанката гледа с усмивка на живота и е готова за нови трепети. Показва го в „Кухнята на Ада“ със симпатиите и отношението си към готвача от Калифорния – Димитър.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?