img
Home / СВЯТ / Синът на Милошевич не стъпи на погребението на майка си, страхува се от тигрите на Аркан

Синът на Милошевич не стъпи на погребението на майка си, страхува се от тигрите на Аркан

/
/
/
421 Views

Марко Милошевич не присъства на погребението на Мира Маркович заради страха от Тигрите на Аркан, които заплашиха да си отмъстят на всеки, отговорен за смъртта на Желко Ражнатович, предадоха белградските медии, разбра ko4.

Другарите и приятелите на бившия командир на сръбската доброволческа гвардия знаеха, че убийството на Аркан има политически произход, но и че синът на бившия най-могъщ човек в страната е имал сериозен спор с Ражнатович.

В момент, когато Милошевич беше държавен глава. Марко искал да прекара цигари и петрол и да му го продаде. Поради кавга за разпределението на черния пазар, той скъсал с Аркан, който платил за кавгата с главата си.

Малко след това като обет на брутална ликвидация в белградския хотел „Интерконтинентал“, на 15 януари 2000 г. Аркан бе убит, а неговите „тигри“ протестират, че ще отмъстят на всеки, свързан с убийството на техния командир.

Поради това синът на Милошевич реши да поиска политическо убежище в Русия. Факт е, че Марко не смее да стъпи в Сърбия оттогава, дори и за погребението на майка си или баща си.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!