img
Home / КЛЮКАРНИК / Синът на Тато стана на 67, вижте какво сподели

Синът на Тато стана на 67, вижте какво сподели

/
/
/
313 Views

„Добре съм, радвам се на инициативата на Жени, която възражда асамблеята. Гледах я по телевизията и мисля, че това е хубав акт“. Това сподели синът на Тодор Живков и брат на покойната Людмила Живкова -Владимир, който преди ден стана на 67 години, узна КОЧ.

Личният си празник той изкарал със семейството и приятелите си. На 8 юни Жени Живкова обяви, че възражда идеята за ново начало на асамблеята „Знаме на мира“.

За разлика от вуйчо си, Жени Живкова продължава да е част от хайлайфа у нас. За последно Влади Живков се появи на поклонението на своя приятел Костадин Чакъров. „Той не пие, не пуши, но има доста болести“, сподели пред „България Днес“ тъстът му Николай Костов.

Слуховете за буйната младост на Владимир Живков обхождат цялата страна по времето на соца. Раждат се дори легенди като тази, че си пали цигарата с банкнота от 20 лева. Синът Живков се смее и отсича, че тази история не е достоверна. Днес пенсията му е 420 лева. „Не се оплаквам. Каквото за другите, това и за мен“, коментира Живков.

Хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook