Горещи новини

Скандали за пари пак разцепиха „Тоника“

Skandali za pari pak razcepiha "Tonika"

Любимата на всички меломани група „Тоника“ за пореден път е раздирана от скандали.

Препъникамък пак се оказали неразбирателства за хонорари и пари, което довело до поредното напускането на член на формацията, а именно на един от доайените ѝ – Тео Шишманов. Той е сред основателите на оригиналната група, а сега мястото му било заето от Емил Василев, който за втори път иззема ролята му.

Към момента „Тоника“ е в оскъден състав именно заради нетърпимостта между певците. Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната. Те са Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров-Драго и Емил Василев.

Ева Найденова не фигурира сред тях и бе поканена на един-единствен концерт миналото лято като гост-изпълнител, след като в социалните мрежи се разрази яростно недоволство от почитатели, че е пренебрегната и отлъчена от групата дори за националното им турне. Между живите пък не са Ваня Костова и Гого Найденов.

Костова приживе също бе обърнала гръб на колегите си. Анастасия Бинчева – Сия, отдавна е напуснала не само музикалната формация, но и страната. Тя е емигрант в Америка, където живее и работи като козметик, а неотдавна я сполетя и най-голямата трагедия – дъщеря ѝ загина в зверска катастрофа, причинена от годеника ѝ.

Навремето Сия също си тръгва от „Тоника“ заради интригите, а към днешна дата не желае да поддържа връзка с никого от колегите си с изключение на Ева, с която общуват чрез социалните мрежи. И Хари Шерикян, и Яким Якимов – едни от първите членове на групата, отдавна са продължили пътищата си самостоятелно.

Най-големият скандал, разтърсвал „Тоника“ някога, си остава разправията между покойната Ваня Костова и Ева Найденова. Преди години двете участваха заедно във „ВИП Брадър“, където извадиха кирливите си ризи пред цяла България. Те си бяха мълчали в продължение на 18 години.

Костова твърдеше, че е напуснала формацията заради Ева, като я набеди, че се занимавала с черни магии. Тя разказваше още, че двамата с Гого били против нейните импровизации на сцена, докато работели заедно, и я критикували пред колегите. Така чувствителната Ваня решила да напусне, защото от стреса в „Тоника“ развила диабет.

Ева пък отричаше двамата със съпруга ѝ да са били причината за напускането на колежката им. Дълги години двете с Костова си разменяха жлъчни коментари и обиди чрез медиите, но след участието си във „ВИП Брадър“ преосмислиха поведението си и намериха сили да си простят. До последния дъх на Ваня Костова бяха в приятелски отношения и загърбили горчилката от миналото. Ваня почина внезапно от инфаркт навръх Гергьовден през 2021 г.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Скандали за пари пак разцепиха „Тоника“"

Какво мислите?