img
Home / КЛЮКАРНИК / Скандално! Излезе ексклузивно непоказвано ВИДЕО с Харви Уайнстийн и една от жените, които изнасилил

Скандално! Излезе ексклузивно непоказвано ВИДЕО с Харви Уайнстийн и една от жените, които изнасилил

/
/
/
950 Views

Появиха се неизлъчвани досега кадри с обвинения в цял куп сексуални престъпления холивудски продуцент Харви Уайнстийн и една от жертвите му. На тях се вижда как той се държи крайно неуместно с жената по време на бизнес среща, съобщава „Скай нюз“.

Кадрите бяха разпространени от потърпевшата – 28-годишната Мелиса Томпсън. Тя разказа, че инцидентът с Уайнстийн се е случил през септември 2011 година в Ню Йорк. Тя била в офиса на продуцента, за да промотира своята стартираща компания в сферата на аналитичните услуги. Трябвало да покаже промоционален клип и като част от демото тя записала срещата.

Томпсън твърди, че няколко часа по-късно Уайнстийн я изнасилил в хотел, намиращ се наблизо. Продуцентът отрича сексът да е бил без взаимно съгласие.

Томпсън разказа, че първо пристигнала в офиса на компания „Уайнстийн“, където очаквала да се срещне с маркетинг екипа. Вместо това, обаче, Уайнстийн пристигнал сам, казвайки „не ни прекъсвайте“ на стоящите наоколо служители, след което заключил вратата.

Томпсън подава ръка за ръкостискане, но Уайнстийн я избутва и я прегръща, прокарвайки ръце нагоре-надолу по гърба ѝ и казвайки: „Това е хубаво, да продължим така“.

След това продуцентът сяда и пита: „И мога ли да флиртувам с теб?“. Томпсън отговаря: „Хмм, ще видим, само малко“. Той изглежда проявява интерес към промотираната услуга и известно време двамата разговарят за нея.

След това той казва: „Добре, ще ползвам услугите ти… като Мерилин Монро, и след това да знаеш, че съм съгласен, кажи на шефа си“.

„Мисля, че той си играеше на котка и мишка с мен от самото начало, за да види колко далеч може да стигне с мен и какви ще бъдат реакциите ми, за да може да прецени как да ме изиграе, как да ме притисне, къде съм уязвима“, разказва тя сега.

Освен че си разменят двусмислени намеци, двамата се докосват по раменете и ръцете, а в един момент Уайнстийн си пъха ръката под масата. Томсън казва, че си е сложил ръката на крака ѝ под роклята.

„Нека получа малка част от теб. Дай ми. Хубаво е, искаш ли още малко?“, пита той. Тя отговаря: „Малко… Малко високо, това е малко високо…“.

С днешна дата тя отрича умишлено да го е окуражавала за секс. В края на срещата тя се съгласила да се срещнат в ресторанта на намиращ се наблизо хотел. Томпсън решила, че срещата била с цел сключване на сделка. Уайнстийн й казал да го последва, а тя решила, че ще ходят в конферентна зала. Вместо това отишли в хотелската му стая, където, по думите й, той я изнасилил.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook