Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Скандално: Служител от Фонд „Земеделие” в Благоевград в оргия с проститутки, хвърля столевки за забавление
Скандално Служител от Фонд „Земеделие” в Благоевград в оргия с проститутки, хвърля столевки за забавление
Скандално Служител от Фонд „Земеделие” в Благоевград в оргия с проститутки, хвърля столевки за забавление

Скандално: Служител от Фонд „Земеделие” в Благоевград в оргия с проститутки, хвърля столевки за забавление

Хюсейн Терзиев споделил пред журналисти от благоевградската медия ТопПреса, че бил дрогиран в Libido Bar от силов бизнесмен, с когото бегло се познавали и който му изпратил две еротични танцьорки с цел да го заснеме и после изнудва. Репортажът на благоевградската медия ТопПреса обаче установява друго.

Хюсейн Терзиев е дългогодишен служител в Разплащателна агенция, като в момента е старши експерт в Регионален технически инспекторат и контролира най-големите бенефициенти на фонда. Преди години бил известен сред колегите си във Фонда и с това, че е момчето за мокри поръчки на бившата емблематична шефка – Найла Салих.

Пред журналисти от ТопПреса негови колеги, запознати с личния му живот, споделиха, че от години той участва в оргии като тази от изминалата събота под влиянието на различни психотропни вещества и недоумяват как старшият експерт има толкова висок стандарт на живот. Те потвърдиха, че няма как само със заплатата на държавен служител да си позволи да управлява скъп автомобил от бизнес клас, да притежава огромно жилище в луксозна кооперация в широкия център на Благоевград и да разполага с толкова финансови средства. И всичко това само за няколко години държавна служба.

Хюсейн е назначен в ДФ „Земеделие” по време на тройната коалиция и е там от квотата на ДПС, като политически винаги е бил закрилян от едно от силните бизнес лобита в ДПС, което намира начини да го запази и предпази от всички политически или административни чистки и съкращения във фонда и то предполагаемо не без обратен ангажимент от служителя.

Дали тази бизнес формация в ДПС може да го предпази и защити и от морално-етичния кодекс във Фонда и продължава ли тя да е още толкова силна и днес, питат в публикацията си от ТопПреса.

Относно оргията в Libido Bar от събота, Хюсейн е бил на въпросното парти с компания от местни бизнесмени и в края на вечерта видимо в нетрезво състояние е започнал да хвърля 100 левови банкноти на дансинга, с което е привлякъл вниманието на две жрици на любовта, които явно са останали без клиенти въпросната вечер, и само срещу няколко банкноти са се съгласили да сбъднат перверзните му желания. В същото време, той по собствено желание е участвал във фото сесия, която сам след това е публикувал на своята фейсбук страница, и сега, когато скандалът с държавния служител се разраства, той се опитва да се изкара жертва на неизвестни злосторници.

Източник и снимка: ТопПреса

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

One comment

  1. Този ли циганин е служител там.Та той има ли нужното образование?

Какво мислите?