img

Скандал в Nova! Гала издаде тайна за сина на Рачков

/
/
/
238 Views
loading...

Водещият на „Като две капки вода“ даде интервю за „На кафе“

„Моята заплата – ние сме на социални помощи в „Халваджиян ООД“, знаете при кого работя. На солети сме. По 6 лева повишение дадоха. Преди само водихме, сега строим, чистим.“ С присъщия си хумор започна интервюто пред красивата руса репортерка на „На кафе“ Ина Чочева комикът и водещ на „Като две капки вода“ Димитър Рачков.

Той сподели за сутрешното предаване каква тежест е да си публична личност: „Не си слагам ореол, но се опитвам да спазвам всички норми. Като съм на екран е важно да спазвам всички норми и да съм пример за всички“, заяви той.

„Не държа да съм част от хайлайфа. Обичам да общувам с приятели от детските години“, призна той. Рачков разказа, че често го бъркат. „Знаете, че има и други комици с подобни на моята фамилия – Радков, Рядков, Ранков. Бъркат ме понякога. Влизам преди време в една търновска дискотека и управителят казва „Много се радвам, че сте сред нас. Държа да обявя на гостите, че сте тук. Приех. След малко обаче чувам от диджея на дискотеката – „Дами и господа, сред нас е големият артист Краси Радков.“ Реших да си тръгна“, призна си през смях Рачков.

„Предпочитам да съм този, който стои по-встрани. Достатъчно се маймуним по телевизията и искам да съм малко на втори план в живота“, разкри той.

„Много обичам сина си. Не сме го подтиквали да играе, той сам искаше. Притеснявах, се че ще кажат, че сме го уредили детето си в сериала „Откраднат живот“. Той обаче иска да е артист, винаги ще го сравняват с мен и тежестта ще е много голяма“, смята Рачков.

В коментар към интервюто, водещата Гала разкри, че всъщност е герой в едно от представленията на комика. В него той имитира как тя и д-р Папазова дишат с половите си органи. „Крайно съм възмутена. Потънах от срам, когато го гледах. Трябва да си обнови репертоара. Доктор Папазова вече не се изявява при нас“, отсече троснато тя.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!