img
Home / БЪЛГАРИЯ / Слави Трифонов изригна във фейсбук: Ще изпълня обещаното

Слави Трифонов изригна във фейсбук: Ще изпълня обещаното

/
/
/
391 Views

Слави Трифонов за първи път взе отношение по спекулациите и прогнозите, които се правят след неговото финално шоу на 31 юли, научи КОЧ.

От тогава той пази мълчание, независимо че се изписаха слухове за неговият бъдещ телевизионен проект, както и в коя телевизия ще бъде. Замълча и покрай десетките коментари на политолози, както и изследвания на агенции, за неговото политическо бъдеще.

Днес той наруши мълчанието със статус във Facebook, но и с него не разкрива много от това, което предстои.

„В последното предаване на „Шоуто на Слави“ обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект. От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си“, написа Трифонов.

Днес пък агенция „Барометър“ го сравни с Николай Бареков, а проектът му щял да дръпне гласове от „Воля“ и „Атака“.

Източник: bulnews.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!