img
Home / БЪЛГАРИЯ / Слави Трифонов реши да живее на село, но в палат за 5 милиона!

Слави Трифонов реши да живее на село, но в палат за 5 милиона!

/
/
/
18217 Views

Слави Трифонов най-после се нанесе в помпозното имение в пернишкото село Кладница, което строяха по поръчка за него строителните предприемачи и негови приятели – баща и син Добри и Слави Добреви.

Съседи на Дългия от пернишкия жилищен комплекс за тузари „Делта хилс” издадохам че именития водещ на едноименното шоу по Би Ти Ви вече обитава резиденцията си, която смайва даже привикналите към 5-звездния начин на живот живущи в местността. Новопостроеното имение на Слави е още с „найлоните”, както образно се изразяват в Пернишко, а в огромния двор продължават да текат довършителни строителни работи, но Трифонов явно е нямал търпение да се нанесе в къщата си.

Имотът на Слави Трифонов е без аналог в България, като по груби изчисления той е инвестирал около 5 милиона лева в резиденцията си.

Къщата е със застроена площ от близо 1 200 квадратни метра, разполага със собствен киносалон и с външен басейн, който се отоплява от мощни соларни батерии. Строителните материали, с които е построено имението на Дългия са изцяло внос от Германия – даже и циментът.

Дворът на Трифонов е огромен – над 4 декара, а гледката от имението му била наистина смайваща – разкривала се в цялата си красота и величие планина Витоша.

Барбекю, модерен фитнес салон, зелени площи и много дървета и редки растителни видове намират своето място в просторния двор на Трифонов, описват не без завист резиденцията на Слави негови съседи, пише “Уикенд”.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

5 Коментари

  1. Поне Слави си ги е изкарал сам със труд а не като доган с 500 милиона в КТБ и първанов с 800млн все откраднати от нас. Вместо да чукат камани в някой затвор още продължават.

  2. ОТ СЛАВИ ИМА ВСИЧКО ДРУГО НО МЕ И МОРАЛ! СПОМНЕТЕ СИ КОГАТО ИВАН КОСТОВ ГО БЕШЕ НАВРЯЛ В КАБЕЛАРКИТЕ И КАК РОНЕШЕ КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ ЧЕ УЖ БИЛ ФАЛИРАЛ!!! ТОГАВА СЕ НАМЕРИ ЕДИН БИЗНЕСМЕН С РУСКИ АКЦЕНТ САШО ДОНЧЕВ, КОЙТО ГО ФИНАНСИРА И ГО НАБУТА В ТОКУ ЩО ПРОХОЖДАЩОТО БТВ!!!СПОМНЕТЕ СИ СЪЩО РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ИЛИЯ ПАВЛОВ БОГ ДА ГО ПРОСТИ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ И КАК СЕ РАЗДАВАХА ПОЖИЗНЕНИТЕ ТИТЛИ ,,МУЛТАГ,,!!!ТОГАВА ВЕЖДИ РАШИДОВ ПОЛУЧИ ТАЗИ ТИТЛА А ТОВА БЕШЕ ДОКУМЕНТИРАНО В ПРЕДАВАНЕТО НА ТОДОР КОЛЕВ ,,КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ,, ПО КАНАЛ 1.ТОГАВА СЕ ОСЪЩЕСТВИ И ПРОСЛОВУТОТО ,,ХАЙДШКО ХОРО,,НА КОЕТО СЕ БЯХА ХВАНАЛИ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ,РАЗБИРАЙ,,НАЙ ГОЛЕМИТЕ ХАЙДУЦИ В ДЪРЖАВАТА НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНРА ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ,,БОЯНСКАТА ЛИВАДА,,!!!ПРОСЛОВУТИЯ ЗАПИС ОТ ПРЕДАВАНЕТО ОЩЕ СЕ ГО ИМА В UTUBE KOЙТО ИСКА ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ВИДИ!!!ТАМ БЕШЕ И ,,МОРАЛНИЯ,, СЛАВИ СЕДНАЛ НА СОФРИТЕ НА КОИТО ИМАШЕ ОТ ,,ПТИЧЕ МЛЯКО,,ЗАЕДНО С ТИЯ ,,МОРАЛНИ,, ЮНАЦИ!!!И ВСИЧКО ТОА СЕ СЛУЧВАШЕ ПО ,,БЕРОВО ВРЕМЕ,,КОГАТО ДЪРВАВАТА БЕШЕ 100 ПРОЦЕНТА В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА!!!

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook