img
Home / БЪЛГАРИЯ / Слави Трифонов: Със страх от етнически конфликт можеш да спестиш 8 милиона лева!

Слави Трифонов: Със страх от етнически конфликт можеш да спестиш 8 милиона лева!

/
/
/
257 Views
loading...

Слави Трифонов избухна за пореден път в мрежата, видя КОЧ!

„Преди една седмица в Министерски съвет се събраха премиерът, патриархът и главният мюфтия. Помните за какво се събраха, нали? Събраха се заради едни пари. И по-точно – да се опростят 8 млн. лв. на Мюфтийството и да се трасира пътят на Православната църква и Мюфтийството към безпроблемното прибиране на минимум 21 млн. лв. годишна държавна субсидия.

След срещата за тия пари, главният мюфтия на няколко пъти употреби думата „мир“ пред медиите и намекна, че България е можела да последва съдбата на съседни страни от региона – скандален намек за Сърбия и Косово. Т.е. опрощаването на 8 милиона лева на Мюфтийството ни пази да не станем като Косово?! Така ли?

Въпреки, че българите християни и българите мюсюлмани живеем заедно в разбирателство, етническият мир у нас продължава да се продава доста добре. През годините с насаждане на страх от етнически конфликт можеше да си вкараш етническа партия в Парламента, можеше да си вкараш парламентарна група от ПатрЕоти, а днес – може да пробваш да си спестиш и едни 8 милиона лева.

И докато у нас се търгува с етническия мир, по света през последните дни се случиха ужасяващи неща. Един терорист, обикалял наскоро из България, разстреля 50 мюсюлмани в Нова Зеландия, а друг терорист уби трима души в холандския град Утрехт.

И сега си представете – премиерът, патриархът и главният мюфтия на България отново се събират и в съвместно обръщение заклеймяват крайните идеологии, каквито са радикалният ислям и неонацизмът? Трудно ви е да си го представите?

Ами да – как ще се съберат, щом не става въпрос за пари?“

Източник: Фейсбук

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!