Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » След пиянската изцепка: Съпругът на Белослава каза истината за развода им
След пиянската изцепка: Съпругът на Белослава каза истината за развода им

След пиянската изцепка: Съпругът на Белослава каза истината за развода им

Никой не е безгрешен, но е важно да се разкайваме за провиненията си и да изкупваме вината си. Точно това направи певицата Белослава, след като преди малко повече от седмица бе задържана да шофира пияна в малките часове на деня.

Вместо да се оправдава, тя просто се извини на почитателите си и тези, които са я подкрепяли винаги, което бе една достойна постъпка. Сега певицата очаква Темида да се произнесе по случая й, а междувременно започнаха да се тиражират какви ли не слухове, свързани с нея и съпруга й, художника Евгени Йонов , като най-пикантната мълва гласи, че двамата ще се развеждат, а причината е друга жена!

Сега Йонов излезе с първи коментар за случката и инсинуациите по техен адрес – той е категоричен, че писанията не са истина.

Белослава съпруг

„Не знам кой ги пуска тези слухове и с каква цел. Може би защото сме известни“, сподели художникът пред „България Днес“

„С Белослава сме много сплотени. Никога пред нас не е стояла перспективата за развод. Нито аз имам някаква нова жена, както написаха някои таблоиди, за която съм припирал да се женя, нито съпругата ми има някаква връзка. Истината е, че сме изключително задружни и сега сме заедно на море“, каза още Йонов.

Художникът гледа с насмешка на подобни жълти новини за брака му, защото медиите не го развеждат за първи път.

„Преди 10 години пак писаха, че се разделяме. Не познаха. Днес вероятно историята с шофирането на Белослава отново е задвижила фантазиите им“, убеден е Йонов.

Той сподели, че във фаталната вечер, когато Белослава бе хваната да шофира с 1.25 промила алкохол в кръвта си, тя е била много притеснена.

„На сутринта предстоеше операция на майка ѝ Анета Сотирова. И Белослава не можеше да заспи“, каза мъжът на изпълнителка пред ежедневника.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?