Горещи новини

След позорното им изгонване от „Ергенът“: Габи с неочаквани признания в ефир

След позорното им изгонване от "Ергенът": Габи с неочаквани признания в ефир

Свидетели на безапелационен скандал станаха зрителите на “ Ергенът “ по бТВ само преди няколко дни.

Алек Младенов бе принуден да изгони Габриела и сестра й „под прикритие“, Памела, след като разбра първо, че са сестри, и второ – че Габриела си има половинка извън формата.

Сега изгонената “ергенка” Габриела се появи в “Преди обед” по bTV за да даде на излъганите зрители някакво обяснение за поведението си и това на сестра си в “Ергенът”.

Двете бяха отстранени от предаването след като Габи разкри, че е обвързана.

Памела не се появи в студиото, с оправдание, че има здравословни проблеми. В нейно отсъствие сестра ѝ се опита поне малко да защити и двете от хейта, който ги залива в социалните мрежи.

Габриела и Памела

Снимка: Ladyzone

Габриела заяви, че двете изобщо не били такива, които искат да се показват по телевизията. Цялото им участие в “Ергенът” било експеримент.

От думите ѝ стана ясно, че Памела била асоциална и на практика оставала в сянката на по-малката си сестра. Затова, като разбрала, че Пам харесва Алек, Габи решила да влезе заедно с нея в риалитито, за да ѝ помогне.

От разказа на плувкинята излезе също, че сестра ѝ в крайна сметка не се влюбила в Ергена, затова решили да разкрият цялата истина.

“Аз съм авторитарна”, призна Габриела. Тя продължи да твърди, че лъжата ѝ не е лъжа, а благородна лъжа.

Изгонената фалшива претендентка за сърцето на Алек обаче заяви нещо важно. Според нея в имението има и други момичета, които крият тайни. “Не са влезли с чисто сърце”, заяви убедено Габриела, без обаче да подкрепи твърдението си с факти.

Тя само уточни, че говори за четворката на Виктория, Йоана, Надя и Мария, които бяха в основата на разкриването на истината за нея.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "След позорното им изгонване от „Ергенът“: Габи с неочаквани признания в ефир"

Какво мислите?