Новините на фокус
Home » СВЯТ » След последния лифтинг: Нарекоха Алла Пугачова „старата Барби“ – това не е нейното лице! (СНИМКИ)
След последния лифтинг: Нарекоха Алла Пугачова "старата Барби" - това не е нейното лице! (СНИМКИ)

След последния лифтинг: Нарекоха Алла Пугачова „старата Барби“ – това не е нейното лице! (СНИМКИ)

Най-голямата руска естрадна звезда, Алла Пугачова, открай време е почитател на разкрасителните процедури. Именно на пластичните хирурзи тя дължи завидната си форма, макар отдавна да е прехвърлила 70-те.

Сега обаче певицата определено изненада неприятно феновете си с последната си “ корекция „.

Поп звездата се появи пред публиката с чисто ново лице. Пугачова бе гост на фестивала в в Юрмала, където участия имаше близката й приятелка Лайма Вайкуля. Примадоната лъсна с нов овал на лицето – кожата й бе стегната забележимо, нямаше нито една бръчка на челото, веждите повдигнати, а скулите изострени.

Алла и Максим

Транссформацята на Алла шокира публиката, техните мнения се разделиха на две. Едни правят комплименти на примадоната за външния й вид, но други директно й се подиграха: „Прилича на мумия с опъната кожа и перука”, „Старата Барби”, „Трябва да остарееш с достойнство, изглеждаш нелепо”, коментират недоброжелатели.

Оказа се, че Алла Борисовна си е направила процедурата „алтера”. Това процедура е алтернатива на хирургическите интервенции, ултразвуков лифтинг, при който вълните проникват на 4,55 мм дълбочина, изглаждат бръчките чрез стимулация на колаген.

Пугачова лифтинг

След 70 години обаче резултатите не са така впечатляващи като след 50. А топ пластичен хирург коментира, че Алла Борисовна вече може да си прави корекции само на тялото. Кожата на лицето й толкова е изтъняла, че не й е останала лицева тъкан, с която да се работи. Всичко по лицето й е толкова опънато, че е на краен предел.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?