img
Home / БЪЛГАРИЯ / Службите се захващат с брата на убиеца на Андреа! И той бил агресивен

Службите се захващат с брата на убиеца на Андреа! И той бил агресивен

/
/
/
99 Views

Социалните служби и психолог се захванаха с брата на 17-годишния Аксел, който жестоко уби Андреа от Галиче, научи ko4.

Причината е, че по-малкото момче също имало агресивни прояви и отправяло заплахи за физическа саморазправа. Сега службите започват интензивна работа с него и роднините му.

Преди дни семейството на Аксел се премести в друго населено място, извън област Враца, пише konkurent.bg. От социалната служба във Враца веднага са сигнализирали отдела на закрила на детето, който отговаря за района, където се е преместило семейството на обвинения в убийството на Андреа, веднага да се започне интензивна работа с брат му.

„По никакъв начин не може да се твърди, че социалните работници имат каквато и да е вина по този случай. Никой не е подал сигнал до отдел закрила на детето, така че да може да бъде извършено проучване.

Не е имало никакви индикации момичето да има някакви проблеми в семейството или училище. Напротив, единствено добри неща се говорят за това дете.

Не са подавани сигнали за нередности и за момчето, обвинено в убийството“, посочи директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане” във Враца, Мария Търнавска.

Блиц

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!