img
Home / СВЯТ / Служителка на НАСА видяла хора на Марс

Служителка на НАСА видяла хора на Марс

/
/
/
290 Views

Форумите за теории на конспирациите буквално бяха взривени от жена, която твърди, че е бивша служителка на американската космическа агенция НАСА и е видяла хора на Марс.

Тя се казва Джаки. Жената се е обадила в ефира на предаването Coast to Coast AM на радио American radio station, за да направи „самопризнание“, че е видяла с очите си как мъже в скафандри са бягали по повърхността на Червената планета още през далечната 1979 г., научи ko4.

По думите на Джаки тя е била част от екипа, който се е занимавал със свалянето на телеметрия от апарата „Викинг“, когато е видяла как хората тичат благодарение на пряка връзка.

„Чудя се дали може да разгадаете една 27-годишна история за мен?“, е попитала тя водещия. „Онзи стар роувър „Викинг“ се придвижваше. Тогава аз видях двама мъже в космически костюми – не като онези дебелите, които ние сме свикнали да виждаме, но въпреки това те бяха защитени. Те дойдоха от посока хоризонта и вървяха към „Викинг Експлорър“.

От НАСА не коментират твърденията на жената, но това не попречи на любителите на конспиративните теории да ги приемат като поредното доказателство за „тайна космическа програма“.

Според Джаки още шестима други служители на агенцията са видели двамата човеци да вървят по повърхността на Червената планета. Джаки също задава въпроса дали двамата мъже в костюми са били астронавти на НАСА.

Ретро

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!