Горещи новини

Слънчевото затъмнение на 8 април вещае МОЩНИ КАТАКЛИЗМИ в живота на четири зодии:

Slunchevo zatymnenie na 8 april veshtae moshtni kataklizmi

В понеделник, 8 април 2024 г., ще се случи загадъчно и красиво природно явление – пълно слънчево затъмнение. Ще се вижда от територията на САЩ и Канада, но за съжаление не и у нас.

Слънчевото затъмнение в Овен обаче ще остави известни последствия върху зодиите, като тези четири ще бъдат най-засегнати.

Затъмненията отдавна се свързват със съдбата, промените в съдбата и повратните точки в живота. Самата дума идва от гръцката ekleipsis, което означава „да бъдеш изоставен“.

Въпреки че Овенът обикновено носи подчертана мъжка енергия, Слънцето е засегнато от затъмнението, което ни носи уязвимост и несигурност. Възможно е изострените емоции да излязат на повърхността. Астролозите предупреждават да бъдете по-внимателни, може да се засили агресивността.

Пълното слънчево затъмнение в Овен ще засегне най-вече Овен, Везни, Козирог и Рак, които ще го преживеят по различен начин.

Овен

Тъй като това затъмнение се премества в първия дом на идентичността и самочувствието на Овена, те ще трябва да направят избор със себе си. Като се обърнат навътре, те ще намерят мир и спокойствие. Те ще бъдат по-честни за своите страхове и несигурност. Важно е да кажете на глас как се чувствате. Тогава ще откриете истинската си сила.

Рак

Раците ще си поставят различни кариерни цели или могат да намерят нова работа. Те ще бъдат мотивирани да изберат кариери, които са по-близки до тяхната природа, като терапия, здравеопазване или духовност. Някои Раци могат да станат свидетели на драматични промени в отношенията си с техните родители или авторитетни фигури, докато други ще разрешат обтегнати отношения с родителите си.

Везни

Везните ще преживеят пълно нулиране на значимите си връзки. Те могат да се помирят с бившия си или да влязат в нова връзка. Други Везни могат да се почувстват предадени от някого. По същество Везните ще разберат кои са истинските им съюзници.

Козирог

Козирозите ще се съсредоточат върху домашни и семейни въпроси. Подобно на Раците, те ще трябва да се грижат за член на семейството или да сключат мир с него. Други Козирози ще искат да се преместят или да сменят местоживеенето.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Слънчевото затъмнение на 8 април вещае МОЩНИ КАТАКЛИЗМИ в живота на четири зодии:"

Какво мислите?