Горещи новини

Смес от сода и лимон спасява хиляди животи всяка година! Не е комбинация, а чудо от Бог!

Soda i limon recepta

Наскоро от Ko4 намерихме рецепта за чудотворна смес от сода и лимон, която може да излекува много заболявания.

Изглежда, че използваме сода и лимонов сок само за да приготвим пай, но не и за лечение. Тази рецепта е причинила много противоречия, в които се е родила истината.

Ще ви разкажем за лечебните свойства на лимона и содата и защо е толкова полезно да използвате заедно двата продукта.

Сода с лимон

Средствата от лимонов сок и сода съдържат много хранителни вещества, минерали и микроелементи, които могат да защитят човешкото тяло от различни заболявания. Това не са лекарства, а продукти, които само да ни помогнат в грижата за здравето и да укрепят имунната система.

Содата с лимон помага за очистването на организма, борбата с микробите и отличната профилактика срещу рак. Един от основните почитатели на содата е професор Иван Павлович Неумювакин, чието изследване в областта на алтернативната медицина е помогнало на хиляди хора да победят сериозни заболявания.

Елена Рьорих: Сода с мляко цери тежки болести

“Човек трябва да живее в хармония с природата и умело да използва това, което тя му дава”, убеден е професорът.

Нека да видим с колко ползи е пълна сместа от сода и лимон и как да приложим правилно това средство.

Полезни свойства

Почиства тялото от токсини и отлагания

Содата и лимоновият сок са отлично решение за тези, които искат да се грижат за здравето си. Затова чаша вода с парче лимон и сода сутрин е в състояние да активизира и укрепи имунната система. Антиоксидантите, на които тази напитка е богата, я правят отлично средство за очистване. Тази смес е надежден спътник в борбата срещу излишните килограми.

Нормализира киселинно-алкалния баланс

Пиенето на лимон и сода е в състояние да поддържа киселинно-алкалния баланс на организма при нормални условия. Дисбалансът в организма причинява много остри и хронични заболявания. Киселинната среда е благоприятна за развитието на всички видове инфекции, затова е изключително полезно да алкализирате тялото си поне от време на време.

Подобрява храносмилателния процес

Комбинацията от сода и лимон перфектно бори повишената киселинност в стомаха, помага ви да се отървете от киселините и прекомерното натрупване на чревни газове. Лимонената киселина може да разтваря камъните в бъбреците, да окаже благоприятен ефект върху здравето на черния дроб, както и да пребори диспептичните симптоми.

Содата бикарбонат – Верен помощник в градината – Има ли гъсеници-сода, сива плесен-сода. Ето колко добрини ще в направи

Регулира холестерола в кръвта

Друга полезна характеристика на чудесната смес е способността да регулира нивото на “лошия” холестерол в кръвта. Чаша вода със сода и лимон ще спаси сърдечно-съдовата система от сериозни заболявания, ще бъде отлична превенция срещу хипертония и атеросклероза.

Приготвяне и консумация

Приготвянето на този полезен инструмент е много просто! Вземете чиста питейна вода при стайна температура, не твърде гореща и не много студена. В чаша вода добавете 1 чаена лъжичка сода и сока от половин лимон. Средството е готово! Пийте тази напитка сутрин преди закуска.

Разберете, дали сте бременна без тест от аптеката – Със сода, яйце, или аналгин!

По-добре е да приготвяте прясна смес всяка сутрин, защото по време на дългосрочното съхранение тя ще загуби лечебните си свойства. След 2 седмици терапия, трябва да предприемете почивка и да повторите лечението след още 2 седмици.

Народната медицина може да направи чудеса! Средствата като лимонов сок и сода са не само лечебни, но и изключително лесни за приготвяне. Включете в сутрешния си хранителен прием чаша здравословна напитка и няма да съжалявате!

Източник: Букварче

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Смес от сода и лимон спасява хиляди животи всяка година! Не е комбинация, а чудо от Бог!"

Какво мислите?