Горещи новини

Снахата не е случайна! Новата изгора на Лоренцо е голям талант:

Novata izgora na Lorenco e golqm talant

Вече ви представихме новата кандидат-снаха на Софи Маринова – красивата Катерина, в която синът на певицата, Лоренцо, е лудо влюбен.

Всичко това стана, след като Лоренцо в последния миг отложи сватбата си с бившата си изгора Мария, но явно не е страдал дълго.

Досега не се знаеше много за новата му половинка Катерина, освен че Маринова доста я харесва и веднага я е приела в звездното семейство.

„България Днес“ пише, че Катя е последна година в Националната художествена академия със специалност „Плакат и визуална комуникация“.

Младата дама е доказал се артист, като миналата година Катерина се проявила на изложба за тетрални плакати за постановката „Приключенията на Доктор Дулитъл“ на режисьорката Катя Петрова в „Столичен куклен театър“.

Единственият син на ромската перла трябваше да се ожени за Мария, с която се познават от деца през 2023 г., но церемонията изненадващо бе отложена. Причината, която тогава изтъкнаха от семейство Маринови, бе кончината на таткото на Софка.

Седмици по-късно Лоренцо залюби младата художничка и до сватба така и не се стигна.

Сега Софи Маринова заминава за Лондон, а заедно с нея ще пътуват Лоренцо и новото му гадже.

Певицата обаче мълчи за бъдещите планове около новото гадже на сина си. Ще има ли сватбени фанфари, Софи не обелва и дума.

Дали Катя ще е бъдещата снаха, питат фенове, но Софка запази упорито мълчание. Въпреки че младите са пуснали снимка заедно, те също не проронват и дума, вероятно за да видят дали наистина са съвместими.

Маринова ще пее в „Селби център“. Тримата остават седмица в английската столица, като фолкаджийката има запазен апартамент в луксозен хотел.

Импресариото на певицата Тодореско Неделчев издаде, че Софи ще посети любимия си мол „Хародс“, където цените са космически. Там парфюмите вървят по 5000 паунда, а хамбургерите по 30 паунда. Певицата ще посети също прочутото виенско колело, както и Уестминстърското абатство, в което се провеждат коронациите на английските крале. Разбира се, в компанията на сина си и новата му тръпка.

Твоят коментар

Сподели новината

Какво мислите?