Горещи новини

Соня Колтуклиева за Беновска: Пошло и безогледно нахално създание! (още подробности)

Соня Колтуклиева за Беновска

Соня Колтуклиева хвърли ръкавицата на Илиана Беновска, видя Ко4!

Журналистката Соня Колтуклиева обяви война на колежката си Илиана Беновска. След поста, който публикува в профила си преди часове, едва ли можем да очакваме друго. Особено като сме запознати с лютия нрав на самата Беновска. Ето какво сподели Колуклиева – мнение, с което очевидно е съгласна:

Соня Колтуклиева за Беновска Пошло и безогледно нахално създание! (още подробности)

„От стената на Любомир Кольовски: Скандално известната псевдожурналистка Беновска е с отнета акредитация и няма достъп до президентството. Тъй като поведението й е несъвместимо с журналистическата етика, съобщават разни сайтове, разпространената от самата Беновска информация.

Беновска има, меко казано, странни представи за нестандартно поведение и кой знае защо си мисли, че като подхвърля ябълки, раздава фланелки и една книга на някакъв вече „почетен политик“ е оставила незаличима следа в историята на българската журналистика.

Може би е оставила диря в съревнованието как се прави антижурналистика, което от години напомня някаква пошла и жалка провинциална спартакиада с участието на повечето средства за масово осведомяване?

Не ми е дадено да съдя, но като обикновен читател, зрител и слушател имам право и изразявам дълбоко задоволство, че една пресслужба е поставила на мястото му това недоразумение Беновска.

И не съзирам никаква цензура в акта на отнемане на акредитацията на това безогледно нахално създание. Дано и други пресслужби се включат в хигиенизацията на публичното пространство!“, публикува на стената си Соня Колтуклиева.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

1 Comment on "Соня Колтуклиева за Беновска: Пошло и безогледно нахално създание! (още подробности)"

  1. По пресконференциите Беновска не задава въпроси, а произнася речи. Като е така, да направи пресконференция със себе си и да говори колкото и каквото иска.

Какво мислите?