Home » КЛЮКАРНИК » Софи Маринова отмени сватбата на Лоренцо:
Софи Маринова отмени сватбата на Лоренцо:

Софи Маринова отмени сватбата на Лоренцо:

След като цяло лято ни заливаше със снимки на бъдещата си снаха, в момента ромският славей Софи Маринова пази пълно мълчание по отношение на момичето, за което синът й Лоренцо се сгоди по-рано тази година.

Припомняме, че Софи тръбеше наляво и надясно колко се обичат с избраницата на сина й, Мария, а двете бяха първи дружки по почивки и купони.

След голямата трагедия, която сполетя семейството на Софи обаче (бащата на певицата си отиде от този свят преди малко повече от 2 месеца), певицата не споделя и думичка за Мария или бъдещата сватба.

Графикът на ромската перла е запълнен с участия, като през месец ноември ще има дори по две на вечер.

Почитателите на певицата са в шок, защото на 25 ноември, когато трябва да е сватбата на любимия ѝ син Лоренцо, Софи ще пее в заведение в Сандански, което според феновете ѝ е повече от ясен знак, че сватба няма да има.

Припомняме ви, че през април певицата организира пищен годеж на Лоренцо с бъдещата ѝ снаха, който приличаше на сватба. Певицата се отнасяше с годеницата на сина ѝ като с истинска принцеса и споделяше, че се надява скоро да има внучета. За феновете на Маринова е истинска загадка какво може да се случило в последните месеци, за да се отмени сватбата.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?