Горещи новини

Социалните мрежи разделиха Теодора Мудева и Румен Радев

Socialnite mreji razdeliha Teodora Mydeva i Rumen Radev

Instagram раздели риалити звездите Теодора Мудева и Румен Радев. Двамата се отследваха в мрежата, което веднага предизвика коментари от последователите – при все, че двойката демонстрираше голяма любов по време на участието си в „Игри на волята“.

„Заедно ли са изобщо двамата“, разбира се веднага последва като въпрос сред последователите им, а отговор за тях засега от миската така и няма, поне не с конкретика.

Носителката на титлата „Мис България“ е спряла да следва профила на доскорошния си годеник Румен Радев. А той е направил абсолютно същото, което озадачава сериозно феновете им. Последователи на красавицата в мрежата дори забелязаха, че тя е спряла да носи и годежния пръстен на ръката си, който Румен ѝ даде малко след като риалитито завърши.

„Не искам да коментирам темата дали сме заедно. Ще оставя без коментар и въпроса защо не си нося пръстена“, заяви пред „Телеграф“ Мудева.

Междувременно направи впечатление, че все пак двойката все още пази общите си снимки, публикувани в социалната мрежа. Последната такава в профила на Теодора е от 18 февруари. Тогава тя е споделила снимка с любимия си, под която е написала: „В месеца на любовта всичко е по две“.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Социалните мрежи разделиха Теодора Мудева и Румен Радев"

Какво мислите?