Home » КЛЮКАРНИК » Спомняте ли си Галя от “Каризма”? Ще се шокирате като разберете къде е тя днес и с какво се занимава!
Галя от Каризма

Спомняте ли си Галя от “Каризма”? Ще се шокирате като разберете къде е тя днес и с какво се занимава!

Няма как да не помните дует Каризма. Когато бяха на върха на славата си, Галя и Миро бяха истински звезди на българската музика.

В продължение на няколко години те бяха на върха на музикалните класации, преди пътищата им да се разделят. Тогава и двамата започнаха солови кариери, но докато Миро остана в публичното пространство, Галя изведнъж сякаш изчезна от него.

Около Галя и Миро винаги е имало много клюки и спекулации. Някои от тях вероятно са истина, други – не. Жълтите вестници винаги са се занимавали с тях, докато феновете им знаеха всяка тяхна песен наизуст. Изключително красиви бяха и видеоклиповете на Каризма, които будеха респект със своята сложност и визия.

И докато Миро често се появява в публичното пространство, много хора се питат – къде е Галя?

Вече можем да ви кажем каква е истината. Галя живее в английската столица Лондон, като тя отдавна не се занимава с музика.

В момента Галка работи като hospitality manager, което ѝ носи сериозни доходи. По-важното за нея е, че тя е избягала от стреса на обществения живот в България. Жълтите вестници вече не пишат за нея и не я тормозят. Тя се е отдала на спокоен и хармоничен живот в Лондон.

Смята се, че Галя вече ни най-малко не иска да се занимава с музика. Явно обаче музиката не иска да я изостави напълно. В момента Галка живее със своето гадже, който е барабанист в местна група. С други думи – музиката продължава да я преследва.

Явно двамата са сериозно влюбени, защото още в самото начало на връзката си те решават да заживеят заедно. Явно Галя наистина е намерила щастието, след като с години тя го търсеше неуспешно в България.

За нас остава да си спомняме с умиление за музиката на Каризма и страхотните песни, които дуетът ни предоставяше. Пожелаваме и на Галя един щастлив живот в Лондон!

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?