Анелия има странна представа за взаимоотношенията в едно семейство. Лошото е, че в днешно време повечето хора мислят същото като нея.

Фолк дивата е на мнение, че грижите и възпитанието на едно дете са отговорност изцяло на майката, а задължение на бащата е единствено финансовата част. Макар Ани също да работи, тя е на мнение, че моето си е мое, а неговото е общо.

Разсъжденията й по темата, макар и доста популярни напоследък сред младежта, са абсурдни и издават колко нелепа ценностна система има. Ако един човек разчита на баща си само за пари, той няма да изгради никаква връзка с него и след време ще са като непознати. Това ли иска Анелия да сполети бъдещото им дете с Любомир Захаринов?!

В момента двойката прави опити за бебе. Макар да имаше слухове, че Ани вече е бременна, оказа се, че просто е напълняла с 5-6 кг. Влюбените обаче са категорични, че искат общо дете.

Както е известно, Анелия има дъщеря от брака си с Коко Динев. Любо пък има две деца от предишния си брак. Двамата отскоро са женени и бленуват за наследник.

Позицията на певицата, че бащата участва в отглеждането на едно дете само с пари, говори много зле за нея като човек. От една страна се вижда, че е меркантилна. От друга пък се разбира, че е с много ниско ниво на интелект, защото всички специалисти казват, че едно дете има нужда и от двамата си родители, докато расте, а не от майката с парите на бащата.

Анелия обаче вече доказа, че не е добра във възпитанието на деца и това не е изненада, предвид позициите й по тези въпроси. Ивон Динева израсна като много разглезено момиченце, на което никой не отказваше нищо. Затова днес, когато е на почти 20 г., има джуки и грим като на 40-годишна.

Източник: Crimesbg.com