Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Срам! Бият бременна, а никой не помага
Срам! Бият бременна, а никой не помага
Срам! Бият бременна, а никой не помага

Срам! Бият бременна, а никой не помага

Ей в това сме се превърнали – в тъпи и бездушни сеирджии. Пребиват бременна жена пред очите на стотици, които шпорят по автомагистрала „Тракия“, всички гледат риалитито, но никой не спира да помогне. Хайде, моля, не ми казвайте, че спирането на аутобан е забранено. То и насилието не е разрешено.

На другия ден обаче всички ахкат и се тюхкат, когато по новините съобщават за един задържан и един в болница след инцидента. Полицията пък авторитетно смята, че „основната причина за агресията не е засичане, а засилено движение в крайна лява лента, което е възпрепятствало бързото даване на път“.

Ами, господа полицаи, нали ви купиха нови коли, нали ви дадоха безлимитно гориво. То не става само с клечане по храстите. Животът е движение. Превенцията – също.

Биячите пък – живи да ги ожалиш. Единият даже лежал в „Пирогов“ със строшена челюст. Ескортирали го дотам самаряните от МВР.
И тази случка се повтаря и ще се повтаря. Май щом депутатите и законите им не могат да оправят циклофренията, ще трябва да се намесят психиатрите. Не че и те са цъфнали и вързали.

Доминик ПАНАЙОТОВ, Враца

Източник: newsbul.eu

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*