Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » СТАВА ГОРЕЩО! Култовата Мис Тигрова се завръща
СТАВА ГОРЕЩО! Култовата Мис Тигрова се завръща

СТАВА ГОРЕЩО! Култовата Мис Тигрова се завръща

Мис Тигрова цъфна отново в интернет! Стриптийзьорката ударно отбеляза своето завръщане с изпълнение на своя любима чалга песен.

Онлайн звездата е готова да покори новата платформа тикток. Тигрицата вижда възможност да изгрее пак като нестандартната жена, прочута със своето леко комично самочувствие.

Чернокосата напаст стана известна преди повече от 5 години. Запазена марка бяха нейните видеа, в които надълго и нашироко изказва мненията си за събитията по света и у нас, но и за своя живот, най-вече за мъжете в него. Видеата й не бяха особено интересни като съдържание, но Мис Тигрова хвана окото на стотици хиляди със своето поведение.

Нахаканата мадама правеше скандал след скандал и нямаше ни най-малко милост към хейтърите си. Дори излезе филм за възрастни с нейно участие, но вместо това да бъде компромат, Тигрова се възползва от него, за да стане още по-известна.

Мис Тигрова отново на бял свят
Мис Тигрова отново на бял свят

Мис Тигрова върти педали на Околовръстното

Мис Тигрова е майстор магьосник

 

Сензацията, която се прочу в цяла България със своето гръмко, но странно присъствие, внезапно изчезна от виртуалния свят. Преди да потъне в мистерия, скандалната Мис Тигрова беше направила изявление, че се отказва от своя псевдоним. Вместо него тя бе решила да използва своето истинско име Мая.

Дивата тигрица обяви, че ще се „опитоми“ и ще заживее скромен и нормален живот, далеч от славата. След тази промяна тя заличи всяка следа от себе си в мрежата, като единствено останаха няколко неофициални видеоклипа. Никой не беше сигурен какво се беше случило с нея. Имаше предположения, че е забременяла, обаче този слух се оказа неверен.

Сензацията ще се бори за справедливост
Сензацията ще се бори за справедливост

Желанието за слава обаче никога не е било потушено у Мая. След две години затъмнение познатият псевдоним лъсна в лилава леопардова щампа с нов собствен тикток канал. Почитателите на провокаторката полудяха. Въпреки че за много хора поведението на Мис Тигрова е само за смях, тя е направила и стабилна фенбаза.

Със завръщането си онлайн сензацията идва и с ново призвание – да бъде принцеса на справедливостта.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?