Горещи новини

Стилист подбира дрехите на Папи Ханс! (Вижте колко му плаща – сумата е БАСНОСЛОВНА)

Стилист подбира дрехите на Папи Ханс! (Вижте колко му плаща – сумата е БАСНОСЛОВНА)

Какъв цвят панталони да обуе, с каква дължина и колко да са впити по тялото му? Накъде да му е сресана косата, колко точно да му се отнеме от брадата и как небрежно да му бъдат оскубани веждите?

За всички тези екзистенциални въпроси относно външния вид на поета Константин Трендафилов отговаря стилиста Цецо Горанов, научи ko4

А отговорите струват на Папи Ханс има-няма 3000 лева месечно. Тарифата никак не е висока, имайки предвид, че същият отговаря за визията на някои от най-известните поп изпълнители, плеймейтки и моделки у нас.

Всъщност 90% от това, което е, Трендафилов дължал на своя стилист, разкриват от родния шоубизнес. Горанов го съветвал дори какъв имидж да има сред жените и как да се държи по време на участията си в риалити предавания като „ВИП Брадър“ и „Като две капки вода“.

Когато пък трябвало да бъде избрана визия за видеоклип към ново парче на Папи Ханс, тарифата на стилиста се вдигала до 5000 лева. В тази сума, разбира се, не влизат разходите по изпълнението на визията като дрехи, аксесоари, посещения при топ фризьори и гримьори. Проста сметка показва, че ежемесечно поетът отделя по минимум 10 бона, за да поддържа мачовския си имидж.

Колкото и странно да е, всички тези разходи се оказват оправдани. От незнаен поет Трендафилов се превърна в топ изпълнител и вече има три поп парчета – и трите са тотални хитове. От участието си във „ВИП Брадър 2018“ си тръгна като финалист – втори след победителя Наско Колев.

В „Капките“ също се котира добре. Запознати от музикалните среди обаче са категорични, че заради баснословните харчове за имидж Папи Ханс едва успява да излезе на нула в края на месеца. И то единствено благодарение на хонорарите, които взима от риалити предавания.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Стилист подбира дрехите на Папи Ханс! (Вижте колко му плаща – сумата е БАСНОСЛОВНА)"

Какво мислите?