img
Home / КЛЮКАРНИК / Страстна любов при Слави Трифонов: Певица избяга от Кипър заради репортер от 7/8 СНИМКА

Страстна любов при Слави Трифонов: Певица избяга от Кипър заради репортер от 7/8 СНИМКА

/
/
/
296 Views

Победителката от последното издание на X Factor Християна Лоизу изостави топлия Кипър и се пренесе в мъглива София, научи ko4.

Причината е любимият човек, репортерът Борислав Борисов. Боби Стар, като известен журналистът, е сред новите лица в телевизията на Слави Трифонов. Той се присъедини към екипа на предаването на гологлавия водещ след гостуване при него. Преди това имаше своя светско предаване онлайн. Репортерът се изявява веднъж седмично във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“. Боби и Християна са лудо влюбени.

Заради гаджето си певицата заживя в София и почти не се прибира в родния Кипър. Двамата вече делят един покрив столицата. Дори и на море лятото бяха в България. Посрещнаха заедно и празниците. За Нова година бяха във Варна, където певицата имаше участие. Преди това на Коледа останаха столицата с близки на репортера. Лоизу и Борислав са заедно от малко повече от година.

През октомври отбелязаха първата си годишнина. Самата Християна призна за връзката им през пролетта.

Страстна любов при Слави Трифонов

„Познаваме се от доста време покрай работата ни. Той е журналист, водещ, беше ми взел няколко интервюта. Покрай събития се бяхме срещали. Но се видяхме в Кипър, колкото и странно да звучи. Там се срещнахме… и изведнъж любовта пламна“, разкри певицата. Преди това Християна имаше връзка с оперния певец Никола Войнов.

Именно той я без записал за участие в X Factor, който тя по-късно спечели. Именно успехът й в музикалния формат промени отношенията между тях и не след дълго те се разделиха, пише „България Днес“.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!