Новините на фокус
Home » СВЯТ » Страшна болест уби тайния любовник на принцеса Даяна
Страшна болест уби тайния любовник на принцеса Даяна
Страшна болест уби тайния любовник на принцеса Даяна

Страшна болест уби тайния любовник на принцеса Даяна

Тайният любовник на лейди Даяна, Оливър Хоаре, почина от рак на 73-годишна възраст в дома си във Франция. Той беше един от най-известните търговци на предмети на изкуството. Хоаре беше близък приятел на принц Чарлз, предаде Блиц.

Отношенията му с Даяна процъфтяват през деветдесетте години на миналия век. Въпреки това той никога не призна публично аферата си с нея. Хоаре, баща на три деца, беше женен за дъщерята на френски петролен магнат – Даян де Валднер.

През 1995 г. Даяна заяви в интервю пред Мартин Башир, че „понякога е звъняла“ на Хоаре. „В продължение на период от шест до девет месеца, няколко пъти, но със сигурност не по обсебващ начин, не“, настоя тя тогава. Кралският биограф обаче твърди друго.

Според нея Даяна е полудяла от скръб, защото е разбрала, че е бременна и трябва да направи аборт. През 2005 г. Хоаре е въвлечен в разследването за финансови сделки на шейх Сауд Ал Тани от Катар, който е най-големият колекционер на изкуството в света. Фактите показват, че любовникът на Даяна е продал на шейха произведения на изкуството за повече от 20 000 000 паунда.
Източник: Марица

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*