img
Home / КЛЮКАРНИК / Страшна трагедия белязала живота на Димо Алексиев, свързана е със смъртта на баща му и зла леля!

Страшна трагедия белязала живота на Димо Алексиев, свързана е със смъртта на баща му и зла леля!

/
/
/
413 Views

Димо Алексиев, който стана любимец на зрителите с ролята си на д-р Генадиев в сериала „Откраднат живот“ е бил подложен на сериозни изпитания в миналото, разбра КОЧ.

Едно от тях е голяма лична драма, за която Димо е споделил преди години. Сега обаче актьорът крие упорито личния си живот и не дава никакви интервюта, пише „Галерия“.

„Татко боледуваше от рак, но всъщност леля ми го уби. Нейната единствена цел беше да му вземе апартамента. Той взимаше морфин, а тя го заключи в една стая и забрани на всички да го виждаме. Бяхме наели жена, която да му помага, когато ние не можем, но леля ми забрани и на тази жена да ходи при него и сама му даваше морфина. В деня, когато баща ми почина, е подписал, че ѝ прехвърля апартамента си.

Ние се бяхме опитали да предотвратим измамата, като бяхме прибрали всички документи на татко, но се оказа, че леля ги е обявила за откраднати и така му е извадила нова лична карта. Тогава се оказахме слаби играчи, а после започнахме дългогодишна битка в съда. Лошото е, че никой не  можа да каже дали баща ми е починал от естествена смърт, защото заради състоянието му не можеше да се направи аутопсия“, споделя актьорът.
Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook