Горещи новини

Сузана свали 15 кг с топла лимонада и краставици – ето тайната на красотата й:

Сузана свали 15 кг с топла лимонада и краставици - ето тайната на красотата й:

Сузана Манчич, бивше „Лото момиче“ и известна водеща в бившата Югославия беше смятана за една от най-красивите жени, които сме виждали на малкия екран, а и днес, където и да се появи, пленява със своята харизма и красота.

Сузана Манчич като млада

Манчич като млада

Тя никога не се е колебала да признае, че е правила някои корекции и че инвестира много във външния си вид, а веднъж разкри как е успяла да свали 15 килограма за малко повече от месец.

Тя напълнява за кратко време заради начина на живот в Гърция, където живее нейният житейски спътник Симеон Окомокос. Спазвайки диети през целия си живот, сега Сузана намерила ново решение за отслабване.

– „Никога няма да забравя. Бях на една сватба. Когато видях снимките, много се ядосах на себе си. Скъсах всички снимки и, слава богу, ги нямам“, казва Сузана, която тогава тежала 89 кг.

„Където са 89 килограма, там са и 90 и дори 100 (смее се)“, подчертава тя и допълва, че излишното, както обикновено се случва в менопаузата, се е събрало около корема.
Тя се обръща към вид кето диета, състояща се от две леки ястия и вечеря, която приготвя сама.

Сузана Манчич

„Вечерята идва като награда. Пълна чиния смесена салата, парче риба или пържола”, изброява тя.

Най-важни във всичко това са горещата лимонада, която пие сутрин, както и специалната закуска: краставицата.

Сузана Манчич фигура

„Виждах облечени московчанки да вървят по улицата и да ядат краставици“, разказва Сузана, която е живяла  известно време в Pycия. Тя също възприела този навик.

Добре известно е, че този богат на вода зеленчук е истински съюзник на отличната линия. Сузана нарязва краставици, слага ги в купа и ги яде като междинна закуска, където и да отиде. Именно това практично решение й помогна в борбата с килограмите. За един месец тя сваля 11 килограма, а след това неусетно още четири.

„Буквално разцъфнах“, признава тя и съветва всички да не се отказват от желанието си да отслабнат и да не се заблуждават с мисълта, „че им е минало времето“.

Сузан Манчич диета

Внимание: Преди да прилагате сами каквито и да е методи за отслабване, задължително се посъветвайте с диетолог или лекар!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Сузана свали 15 кг с топла лимонада и краставици – ето тайната на красотата й:"

Какво мислите?