Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » СУПЕРЛУНИЕ във Водолей на 1 август: как МАГИЧНАТА Луна ще преобърне съдбите ни
СУПЕРЛУНИЕ във Водолей на 1 август: как МАГИЧНАТА Луна ще преобърне съдбите ни

СУПЕРЛУНИЕ във Водолей на 1 август: как МАГИЧНАТА Луна ще преобърне съдбите ни

Предстоящото астрологично явление няма да може да мине безследно. Всеки ще усети влиянието на Суперлуната и това са областите от живота, които пълнолунието ще засегне на първо място.

През август 2023 г. ни очакват наведнъж две пълнолуния, първото от които ще дойде на 1 август 2023 г. и ще премине в знака Водолей. Предстоящото астрологично събитие се нарича още Суперлуна, тъй като през посочения период спътникът на Земята ще бъде по-ярък и по-голям от обикновено.

На 1 август в 21:31 московско време ще започне пълнолунието на есетрата. Името си е получило в чест на благоприятното време за риболов. Индианските племена вярвали, че на този ден от месеца започва най-успешният период за улов на есетра.

Това явление може да се нарече наистина специално и мистично, защото едновременно ще наблюдаваме и суперлуна. Енергията на предстоящото събитие се засилва от влиянието на Водолея. В астрологията този знак е олицетворение на новите идеи, свободата и творчеството, така че първото августовско пълнолуние може да се превърне в истински катализатор за събитията в тези области. В определеното време много хора ще бъдат посетени от муза, която ще ги вдъхнови да търсят отговори на важни въпроси.

Пълнолунието през август ще ни насърчава да бъдем иновативни и свободни да мислим. Предстоящият период може да бъде отличен момент за професионални търсения и личностно израстване.

суперлуние във Водолей

Какво можете да правите по време на пълнолуние:

Тъй като първото пълнолуние през август 2023 г. ще бъде във Водолей, повечето хора определено трябва да се възползват от такъв ярък знак.

По това време е полезно да изпълнявате планове за кариера, да провеждате бизнес преговори и срещи с партньори, да се занимавате с бизнес развитие и да не се страхувате от експерименти. Благодарение на енергията на Водолея и нейното свободно изразяване със сигурност ще можете да реализирате всичките си планове и да постигнете успех в тях.

През този период обърнете внимание на сънищата си, тъй като те могат да се окажат пророчески. Поради влиянието на Луната, която се намира сравнително близо до Земята, имате всички шансове да получите улики по определени въпроси. Обърнете специално внимание на нещата, които виждате в сънищата.

Положителните вибрации на Водолея насърчават връзките. Ако сега сте в кавга с някого, тогава по време на пълнолуние можете спокойно да заровите томахавката. Лесният и гъвкав подход на знака ще помогне да се помирите с враговете си и да започнете живота от нулата.

Какво да избягваме на 1 август:

Първото пълнолуние през август може да се нарече изключително успешен период в повечето случаи, но и тук има „опасни зони“, в които не трябва да навлизате.

В посочения ден е по-добре да изоставите всякакви действия, свързани с разкрасяване: прически, боядисване на коса, козметични процедури. От една страна, Водолеите насърчават експериментите, но от друга, могат да провокират доста смели стъпки, за които по-късно да започнете да съжалявате.

Също така трябва да изчакате малко с пътувания извън града и бизнес пътувания. Този ден ще бъде пренаситен с енергия поради непосредствената близост до Луната, така че някои хора може да са по-активни и емоционални от обикновено, което увеличава риска от злополука.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?