img
Home / БЪЛГАРИЯ / Супер куриоз: Карък платил винетка 4 пъти

Супер куриоз: Карък платил винетка 4 пъти

/
/
/
117 Views
loading...

Регионалният министър Петя Аврамова заяви на извънредна пресконференция, че тази седмица АПИ ще започне проверка на фирмата-изпълнител на системата за електронните винетки, научи КОЧ

Аврамова уточни, че устройства на граничните пунктове е трябвало да бъдат монтирани до 31 декември 2018 г.

Заради затруднената ситуация, в която са били поставени много от шофьорите, Аврамова увери, че при неточност и закупуване на повече от една електронна винетка, средствата на гражданите ще бъдат възстановявани.

„Във връзка с констатираните проблеми искам да успокоя всички граждани, които са заплатили за една винетка два пъти. Дори имаме констатиран случай на 4 пъти заплащане за винетка, средствата ще бъдат възстановени. Затова трябва да подадат заявление в Областно пътно управление или в Централното управление на Агенция „Пътна инфраструктура“. Заявлението е свободен текст и към него трябва да има информация за закупената винетка. Средствата ще бъдат възстановени“, посочи още тя.

От пътната агенция съобщиха, че до момента продадените винетки са 73 000 на стойност над 5 млн. лева. Съгласно информацията от миналата година събраните средства са от същия порядък.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!